Tatina ćerka! Nika Tošić obukla dres reprezentacije i oduševila snimkom VIDEO

Tatina ćerka! Nika Tošić obukla dres reprezentacije i oduševila snimkom VIDEO

Autor: | 27/11/2022

0

Fudbalska groznica ovih dana trese celu planetu, pa ni Nika Tošić nije izuzetak. Uostalom, otac joj je zvezda ovog sporta i trenutno je u Kataru gde bodri našu reprezentaciju.

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića i sama je pre nekoliko godina pokazala ljubav prema fudbalu, pa su je roditelji upisali u Crvenu Zvezdu.

Pročitajte: Pokupila najbolje od roditelja - Nika Tošić sjajno barata loptom, a sada je pokazala da joj ni moda nije nepoznat teren FOTO

Instagram printscren

 

Nika je svojevremeno otkrila da su joj uzori tata Duško i Ronaldo, da je mama podržava i da uživa na treninzima jer se deca sa kojom se tamo druži fino ophode prema njoj.

Trinaestogodišnja devojčica ima i svoj dres sa brojem 3 i prezimenom Tošić. Ipak, u jeku Svetskog prvenstva ponosno je obukla dres reprezentacije i na TikToku pobrala brojne komplimente.

“Bravo, lutno”, “Napokon neka devojka da navija za Srbiju”...

Pročitajte: Gledaj svoja posla, ženo, nisi mi mama! Jelena Karleuša objavila stranice dnevnika ćerke Nike (foto)

Jelena Karleuša uvek je isticala da je Nika od malih nogu bila posebno dete, da su ju interesovali sport i nauka, da ima sve petice i da nije preterano oduševljena kada mora da se slika za novine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti