Bez figara, četke i viklera: Trik Nike Tošić za uvijanje kose možda izgleda šašavo, ali pravi savršene talase

Bez figara, četke i viklera: Trik Nike Tošić za uvijanje kose možda izgleda šašavo, ali pravi savršene talase

Autor: | 05/09/2023

1

Trik Nike Tošić za uvijanje kose

Nika Tošić je velika zvezda TikToka. Pratioce, koji su imali uvid u to kako se od devojčice zaljubljene u sport transformiše u tinejdžerku zainteresovanu za sve što vole mladi, u poslednje vreme zabavlja eksperimentima sa imidžom, a predstavlja i neke svoje beauty izume.

Instagram

 
 

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića nedavno je pokazala fanovima kako uvija kosu čarapama. Taj trik dobro je poznat frizerima i stilistima, ali i devojkama koje žele da naprave lokne bez figara ili pegle koji zbog vreline mogu da oštete vlasi.

Pročitajte: JK na promociji albuma pala u senku mlađe ćerke - Nika u zagrljaju repera za kojim tinejdžerke lude

Vikleri takođe mnogima smetaju, a retko ko se danas odlučuje i za minival. Ako nemate vremena za odlazak u salon, pogledajte Nikin savet.

Sve što vam je potrebno jeste nekoliko pari čarapa prilagođenih dužini kose i malo strpljenja. Savršene talase napravićete tako što ćete vlažne pramenove uviti u spiralu oko čarape.

TikTok

 

Pre toga kosu pročešljajte i nanesite balsam. Kraj čarape vežite u čvor. Što više pramenova, to više kovrdža. Kosa treba u potpunosti da se osuši, a onda samo odmotajte čarape i, ako želite, nanesite kremu za definisanje lokni.

U komentarima ispod snimka Nike Tošić neke devojke su se žalile da im ovaj metoda „nikad ne uspe”, druge su priznale da su se plašile da će „ispasti očajno”, a čulo se i nekoliko saveta, na primer: „Stavi ulje ili kremu, da se lepše oblikuje”. 

TikTok

 

 

Komentari (1)

Loading
Lola 11:11 05.09.2023
Odgovori

Mala bezveznjakinja koja po svaku cenu hoce da privuce paznju isto kao i njena majka.

hellomagazin.rs Miloš Miletić

Pročitajte još

Najnovije vesti