Supruga Dragana Stojkovića Piksija proslavila rođendan: Najlepši poklon dobila od muža (video)

Supruga Dragana Stojkovića Piksija proslavila rođendan: Najlepši poklon dobila od muža (video)

Autor: | 02/09/2020

0

Supruga Dragana Stojkovića Piksija proslavila je rođendan u krugu najbliže porodice i prijatelja. Iako izgleda kao da joj je trideset, Snežana Stojković ima troje dece i već dve unuke. Uprkos tome, lepotica ne voli da priča o godinama.

- Ne krijem godine i nisam opterećena njima jer smatram da je najvažnije kako se osežate, ali takođe mislim da kada žena pređe tridesetu, postaje neukusno da je pitate za godine - rekla je ona u jednom intervjuu.

Oko svog rođendana uvek se potrudi, jer joj je važno da njeni najvoljeniji budu sa njom u tom trenutku.

Pročitajte: Snežana Stojković izgledom nadmašila i mnogo mlađe dame

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anja Valente (@anja) on Feb 18, 2018 at 4:55am PST


I ovoga puta supruga Dragana Stojkovića Piksija blistala je na proslavi rođendana. U crnoj halini na jedno rame i sa holivudskim loknama, Snežana je izgledala kao svetska diva. Njene prijateljice i ovog puta bile su na proslavi i zabeležile najlepše trenutke.

Marija Tarlać i Jovana Joksimović ludo su se provodile na proslavi Snežaninog rođendana, a nekadašnja voditeljka sa svojim pratiocima podelila je i delić atmosfere.

Najlepši poklon Snežana je dobila od svog supruga Dragana, koji ju je, dok je duvala svećice gledao zaljubljeno kao prvog dana. Takava ljubav dragocenija je od svih skupocenih poklona, koje bi mogao da joj priušti. Posle više od tri decenije braka i troje dece, za njega je ona najlepša žena na svetu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti