Dragan i Snežana Stojković presrećni: Hvala vam na čestitkama u ime cele naše porodice!

Dragan i Snežana Stojković presrećni: Hvala vam na čestitkama u ime cele naše porodice!

Autor: | 02/06/2019

0

Anja Valente, ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, 30. maja porodila se u Majamiju i na svet je donela devojčicu, a sa njom u sali su bili i majka, Snežana Stojković, i suprug, reli vozač Igo Valente.

Mama Snežana kaže da sledi slavlje.

- Hvala vam na čestitkama u ime cele naše porodice. Dragan i ja smo presrećni i jedva čekamo vikend kada će on stići iz Kine da proslavimo rođenje druge unuke, kao i Andrein 30. rođendan - kaže Snežana Stojković za Blic.

Andrea je, inače, Snežanina i Draganova druga ćerka.

Piksijeva mezimica Anja porodila se u bolnici u Majamiju, prirodnim putem, a mama i beba su odlično. Srećni roditelji devojčici su dali ime Kasija Ginza.

Anja se nakon porođaja oglasila i na društvenim mrežama i uz fotografiju cveća napisala ime ćerke i njen datum rođenja.

Ćerka legendarnog Dragana Stojkovića Piksija i francuski reli vozač u septembru 2016. postali su roditelji devojčice Indije Rouz, nekoliko meseci pošto je proslavljeni sportista u mondenskom letovalištu Portofino zaprosio svoju izabranicu. Obećanje da će postati njegova supruga Anja je ispunila 17. februara na građanskom venčanju u Parizu.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/domace-vesti/bajkovito-vencanje-anje-stojkovic-i-uga-valentea-na-azurnoj-obali-foto-video/

hellomagazin.rs ATA Images