Kakav maler: Dragan i Snežana Stojković sa prvog venčanja nemaju ni jednu fotografiju, ovo je razlog

Kakav maler: Dragan i Snežana Stojković sa prvog venčanja nemaju ni jednu fotografiju, ovo je razlog

Autor: | 18/12/2021

0

Dragan i Snežana Stojković otkrivaju

Zvezda naše fudbalske reprezentacije, selektor Dragan Stojković Piksi, tokom višedecenijske karijere imao je, kao svaki čovek, uspone i padove, ali je uvek mogao da računa na podršku supruge Snežane.

Poznati par već tri decenije uživa u skladnom braku, a porodičnu sreću upotpunila su deca Andrea, Anja i Marko, kao i unuke koje im je podarila srednja ćerka.

Pročitajte: Njihov trik sa burmama kopiraju mnogi mladenci - Dragan i Snežana Stojković venčali su se dva puta, ovako je bilo u Marseju

Privatna Arhiva

 

Dragan i Snežana Stojković su pre deset godina u Parizu sklopili i crkveni brak i tom prilikom otkrili zbog čega im je drugo venčanje bilo podjednako važno kao prvo.

‒ Građanski brak sklopili smo pre dvadeset godina u Marseju, a potom smo sa prijateljima proveli nekoliko dana u Kanu. Ta prva svadba slična je drugoj utoliko što je naša najstarija ćerka Andrea prisustvovala i tom slavlju, tada je imala dve godine. Međutim, kada su nam u Veroni opljačkali stan, ukrali su nam sve slike i video zapise sa venčanja, tako da su nam te fotografije nedostajale svih ovih godina. Sada, konačno, imamo slike sa ceremonije i veselja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti