Filipova mama prva stigla na Prijin koncert, a Viktora Živojinovića niko nije prepoznao na ulazu

Filipova mama prva stigla na Prijin koncert, a Viktora Živojinovića niko nije prepoznao na ulazu

Autor: | 29/09/2023

0

 Viktor Živojinović nikad zgodniji

Pevačica Aleksandra Prijović večeras je započela drugi solistički koncert u Štark Areni, nakon što je sinoć bukvalno zapalila prestonicu pred 20.000 ljudi, koji su netremice pratili svaki njen korak na bini, a ništa manje se ne očekuje i od ove noći.

Ata Images

 

Ona je pred publiku izašla u prelepoj crnoj haljini, dubokog dekoltea i poručila:

- Večeras će biti posebno veče, hvala vam što ste bili ono koji su prvi rezervisali karte. I večeras ćemo da plaemo i pevamo i smejemo se. Volim vas - rekla je publici, a zatim zapevala "Testament".

Pročitajte: Ceca, Karleušin bivši, Dijana Đoković... Pogledajte kako su se poznati obukli za koncert Aleksandre Prijović

Među prvima, pristigla je Aleksandrina svekrva Zorica Nakić koja je došla da podrži pevačicu, tu je i Prijina majka Borka sa partnerom, ali i pevačicini baka i deka.

Ata Images

 

Osim njih stigla je i voditeljka Ena Popov, a na opšte iznenađenje prisutnih došao je i Filipov brat Viktor Živojinović koga mnogi nisu prepoznali na ulazu u Arenu - zgodni dasa se ne da!

Pročitajte: Vreme je da javnost sazna! Evo zašto se Brena nije pojavila na koncertu Aleksandre Prijović

Podsetimo, Živojinović je pre nekoliko godina imao problem sa viškom kilograma, ali je uz pomoć pravilne ishrane i napornih treninga uspeo da smrša preko 30 kilogrrama.

Zahvaljujući zdravom načinu života, sin Lepe Brene se nije ugojio ni gram otkada smo ga videli poslednji put u javnosti i čini se da izgleda nikad bolje.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još