Kad prvenac puni 7 godina! Seka Aleksić sinu Jakovu priredila rođendan iz snova, torta veća od slavljenika

Kad prvenac puni 7 godina! Seka Aleksić sinu Jakovu priredila rođendan iz snova, torta veća od slavljenika

Autor: | 27/09/2023

0

Sin Seke Aleksić proslavio 7. rođendan 

Seka Aleksić je stvarno jedna supermama. Dala je sve od sebe da starijem sinu priredi rođendansku žurku za pamćenje, a ono što je Jakov na kraju dobio bilo je mnogo više od toga – pravu fudbalsku bajku!

Instagram

 

Sve na imanju u Staroj Pazovi bilo je u znaku broja sedam, jer je toliko godina napunio.

Pročitajte: Porodica Seke Aleksić bogatija za jednog člana - Usvojili smo Ninu! VIDEO

Jakov, očigledno veliki ljubitelj fudbala, nosio je i dres sa brojem, pogađate, sedam. Dominirala je zelena boja, verovatno obeležje kluba za koji navija.

Instagram

 

Umesto heroja iz crtanih filmova, u prvom planu bile su fudbalske lopte. Mogli ste da ih vidite gde god se okrenete, čak i na stolovima.

Potpuno su bacile u senku balone i ostale ukrase.

Instagram

 

Instagram

 

Glavna torta na nekoliko spratova, ukrašena zlatnim trofejima i kopačkama, bila je posebna priča, a na vrhu je, umesto zvezde, stajala replika Svetskog FIFA kupa, poput onog koji su na poslednjem Mundijalu uvis podigli reprezentativci Argentine.

Instagram

 

Tanjiri i čaše takođe su bili u znaku crno-bele „bubamare”, kao i razne grickalice i sitne poslastice. Od ambijenta su jedino „odudarali” tata i mama – popularna pevačica nosila je elegantnu crnu haljinu, a njen suprug Veljko Piljikić odlučio se za opušteniju varijantu.

Instagram

 

Jakov celog dana nije skidao osmeh s lica, kao ni njegov mlađi brat Jovan, što znači da je bajkovito fudbalsko iznenađenje – uspelo.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin