Tapete iz snova: Pogledajte kako je Seka Aleksić uredila sobu za sina Jakova, savršeno za đaka prvaka

Tapete iz snova: Pogledajte kako je Seka Aleksić uredila sobu za sina Jakova, savršeno za đaka prvaka

Autor: | 06/10/2023

0

Sin Seke Aleksić ima najlepšu sobu

Seka Aleksić baš voli da udovoljava svojoj deci. Trudi se da život njenih mališana bude komforan i pun ljubavi, i naslednicima ispunjava svaku želju.

Instagram

 

To smo videli skoro, kada je sin Seke Aleksić Jakov proslavljao sedmi rođendan. Pevačica je napravila pravu fudbalsku bajku za dečaka, a o ogromnoj torti i dalje se priča.

Pročitajte: Seka Aleksić otvara vrata raskošnog doma i otkriva da li je u njenom braku baš sve idealno

Seka je proslavila ove godine još jedan važan korak u životu svog sina – Jakov je krenuo u prvi razred. Tom prilikom oglasila se na društvenim mrežama i priznala koliko je prvi septembar bio emotivan dan za nju.

„Roditelji čija deca kreću u prvi razred dobili su spisak ko je sa kim u razredu. Ja sam se slomila od plakanja. Suze su radosnice, podrazumeva se, ali ovo je takva sreća svakog roditelja, Bože!”

Instagram

 

A onda je došlo vreme da se opremi soba za đaka prvaka, i folk diva je pokazala deo prostorije.

Pročitajte: Ovde živi klasična Vaga - Nataša Bekvalac nam je otvorila vrata luksuznog stana FOTO

Za radni deo sve je u funkcionalnosti – jednostavni pisaći sto idealan je za domaće zadatke, a na policama pored stola školski ranac i knjige su nadohvat ruke. Na policama iznad stola ima minimalno dekoracije kako se ne bi mnogo skretala pažnja sa zadataka, a njih krase omiljeni likovi iz crtanih filmova.

Instagram

 

Međutim, najveću pažnju privukle su tapete. Seka je izabrala pravi način da spoji lepo i korisno, tako da je ceo zid sobe prekriven kartom sveta.

Instagram

 

Ilustracije su prikladne uzrastu, tako da Jakov može da uživa u lepim crtežima i usput uči države, životinje i kontinente. Sigurni smo da će imati peticu iz geografije.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin