Godinu dana od najlepše svadbe: Venčanica Mine Sovtić ima priču, svaka devojka baš o njoj sanja

Godinu dana od najlepše svadbe: Venčanica Mine Sovtić ima priču, svaka devojka baš o njoj sanja

Autor: | 04/09/2023

0

Venčanica Mine Sovtić bila je kao san

Pre tačno godinu dana Mina Sovtić i Luka Nikolić sklopili su brak na romantičnom venčanju na Kalemegdanu. Ceremonija je održana u crkvi Ružici, u čarobnoj atmosferi bogatoj istorijom.

Monika Pavlović

 

Mina i Luka prvo „da“ izgovorili su pred matičarem opštine Stari grad nekoliko meseci pre sklapanja crkvenog braka. 

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! - Pogledajte album venčanja Mine Sovtić i Luke Nikolića

Venčanice Mine Sovtić još su nam u svežem sećanju. Veličanstvene haljine kreirala je Dragana Ognjenović, koja ćerku Anice Dobre poznaje od rođenja, a višemesečni rad rezultirao je modelima kao iz bajke.

Monika Pavlović

 

Inspiraciju za kreacije ugledna dizajnerka crpela je iz modnih ikona Grejs Keli i Elizabet Tejlor. Princeza od Monaka svojom je venčanicom postavila standarde za sva buduća kraljevska venčanja.

Pročitajte: Srećni mladenci i nesrećni brak - Četiri decenije od venčanja Princeze Dajane i princa Čarlsa

Venčanica Grejs Keli skrojena je od deset delova, imala je bogatu čipku, i za izradu je bilo je potrebno preko 300 metara tkanine. Za legendarnu kreaciju bila je zadužena Oskarom nagrađena kostimografkinja Helen Rouz.

Profimedia

 

Venčanica Mine Sovtić bila je teška čak deset kilograma. Delikatna čipka pokrivala je ruke, vrat i dekolte, a lepa glumica je kosu začešljanu u punđu ukrasila dugačkim velom. Svi su ostali bez daha kada se pojavila pred svatovima, a ništa manji efekat nije ostavila ni haljinom za žurku.

 

Monika Pavlović

 

Mina i Luka upoznali su se još u srednjoj školi. Ona je kasnije krenula stopama svoje majke, dok je on završio arhitekturu, ali se nikada nije bavio užom strukom. U jednom periodu obavljao je inženjerski posao, tačnije projektovao je mašine za reciklažu, a danas radi na razvoju igrica kao 3D artist, a bavi se i 3D štampom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin