Malo drugačija princeza: Pogledajte kako je Mina Sovtić uredila sobu za ćerkicu Lunu

Malo drugačija princeza: Pogledajte kako je Mina Sovtić uredila sobu za ćerkicu Lunu

Autor: | 31/08/2023

0

Ćerka Mine Sovtić uživa u prelepo uređenoj sobi

Da je Mina Sovtić postala majka javnost je saznala sredinom marta, kada je mlada glumica u jednoj emisiji otkrila da su ona i njen suprug dobili devojčicu.

Monika Pavlović

 

Mina ne deli često trenutke iz privatnog života, pa tako tek ponekad možemo da vidimo kako provodi vreme sa ćerkom Lunom. Danas je, međutim, napravila izuzetak, pa je na Instagramu odškrinula vrata svog doma i pokazala kako je uredila sobu za bebu.

Pročitajte: Uspela je godinama da sačuva privatnost - Prve fotografije prelepog porodičnog doma Anice Dobre

Beli krevetac okupan je suncem, a iznad njega je baldahin nežno plave boje. Kao što možemo videti na fotografiji, Luni pored plišanog medvedića društvo pravi mačak Bartolomeo.

Instagram

 

Podsetimo, Mina Sovtić i Luka Nikolić priredili su romantično venčanje na Kalemegdanu krajem septembra prošle godine, nekoliko meseci nakon što su sklopili građanski brak.

Posle svadbene ceremonije, sa koje je magazin HELLO! ekskluzivno objavio fotografije, ćerka Anice Dobre povukla se iz javnog života. Mesecima kasnije saznali smo da je dobila dete, a u međuvremenu nije osvanula nijedna fotografija lepe trudnice.

Pročitajte: Svadbena žurka Mine Sovtić - Glumci lumpovali do zore, Nataša i Sergej najveseliji, a evo u čijim je rukama završio bidermajer

– Rečenica spava kao beba je jedna velika laž, barem iz mog iskustva. Beba mi ne spava nikad – izjavila je mlada glumica gostujući u jednoj emisiji i tako na indirektan način obelodanila da je postala majka.

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti