Svi detalji tajnog venčanja ćerke Gagija Jovanovića: Zavirite na intimnu proslavu, samo za najbliže, salaš je pretvoren u bajku FOTO

Svi detalji tajnog venčanja ćerke Gagija Jovanovića: Zavirite na intimnu proslavu, samo za najbliže, salaš je pretvoren u bajku FOTO

Autor: | 17/06/2023

1

Udala se ćerka Gagija Jovanovića 

Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš, danas su svoju dugogodišnju vezu krunisali brakom. Bračni par, okupio je samo užu rodbinu i najbliže prijatelje na jednom salašu kako bi proslavili ovaj najlepši dan.

Instagram

 

Mlada glumica i njen partner su se odlučili na tajno venčanje na velikom salašu u Krčedinu, ali su se među zvanicama našli samo odabrani, piše "Blic".

Pročitajte: Test za zeta - Anđela Jovanović i Mihail Dudaš otkrili kako su se upoznali, pa progovorili o njenim roditeljima

Iako su oboje veoma društveni i okružuje ih mnogo ljudi, želeli su da ovaj dan bude intiman.

Imanje krasi zelenilo, drveće sa bujnim procvetalim krošnjama i trava, a staza od kamena vodi do bazena. Anđela nije bila zahtevna kada su u pitanju dekoracije, svela je sve na minimum, te su stolovi i prostor oko njih ukrašeni jako skromno.

Instagram

 

U dvorištu salaša, bilo je svega dva do tri stola za goste mladenaca, kojih je ukupno bilo dvadesetak.

- Anđela i Mihail su želeli da venčanje ostane tajna, naročito zbog toga jer je bilo intimno veselje. Iako se to saznalo, Anđela nije dozvolila da joj to uništi najvažniji dan. Njih dvoje su zajedno prebrodili taj trenutak, kao što će i svaki naredni sada kao bračni par - rekao je izvor za "Blic" i dodao:

Instagram

 

- Na početku veze su se složili kako žele da im izgleda venčanje i oboje su imali istu viziju tog dana. Kako su oboje poznate ličnosti, kao i Anđelini roditelji, želeli su da na 24 časa budu sami bez kamera - priča izvor.

Pročitajte: Zemunac sa Zlatibora - Zavirite u čarobnu planinsku kuću Dragana Jovanovića (foto)

Anđelin otac, naš slavni glumac, Gagi Jovanović, na svadbu je došao u luksuznom automobilu, crnom džipu, a dobro raspoloženje nije krio, dok je njena majka čuvena glumica Branka Pujić zgledala nestvarno.

Instagram

 

Podsetimo, Anđela i Dudaš su u emotivnoj vezi nešto manje od tri godine, koliko i žive zajedno. Zvezda “Nečiste krvi” i osvajač brojnih medalja, svoj svet emocija, uzajamne podrške i poverenja, na kojem zasnivaju odnos, počeli su da grade u Londonu, gde su oboje završili master studije, a zatim su zajedničku budućnost nastavili da u Beogradu.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti