Željko Mitrović ima milione, moćan je i uticajan, ali... Ovu devojku nikako nije uspevao da osvoji

Željko Mitrović ima milione, moćan je i uticajan, ali... Ovu devojku nikako nije uspevao da osvoji

Autor: | 31/08/2023

0

Milica i Željko Mitrović slave tri decenije ljubavi

Milica Mitrović, supruga medijskog mogula i vlasnika ružičaste televizije Željka Mitrovića, objavila je na Instagramu fotografiju povodom važnog jubileja.

„Naših 30”, napisala je uz zajedničku sliku iz jako mladih dana, aludirajući na trideset godina ljubavi.

Instagram

 

Željko i Milica upoznali su se 1993, a venčali dve godine kasnije. U dugom i po svemu sudeći vrlo srećnom braku dobili su dve ćerke, Kristinu i Andreu.

Privatni život savršeno su uskladili sa profesionalnim i uspeli su da izgrade moćnu medijsku imperiju.

Pročitajte: O njihovoj vezi brujala je cela televizija - Velika ljubav Milice Mitrović bio je ovaj poznati voditelj FOTO

‒ Osnovna energija koja je pokrenula sve projekte Pinka izronila je iz naše šarmantne i tople ljubavne priče. Sve bitne odluke donosimo zajedno, i u tim stvarima je njena intuicija i ženska logika sigurno bitan momenat ‒ izjavio je jednom prilikom Željko i otkrio malo poznat podatak iz njihove ljubavne biografije.

Instagram

 

‒ Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na „Trećem kanalu“. Ne znam ja da pričam te priče, bolje da nju pitate. U stvari, trebao joj je prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku...

Pročitajte: Šanel, Luj Viton i najskuplja tašna na svetu - Milica Mitrović na sebi nosi 30.000 evra FOTO

Namučio se, ali trud se isplatio. Danas su roditelji dve ćerke koje su, kako je rekao, postale glavni smisao njihovog života. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Najnovije vesti