Željko Mitrović ima milione, uspeh, moć, ali ovu devojku nikako nije uspevao da osvoji: Uložio sam mnogo energije (foto)

Željko Mitrović ima milione, uspeh, moć, ali ovu devojku nikako nije uspevao da osvoji: Uložio sam mnogo energije (foto)

Autor: | 23/12/2021

2

Željko Mitrović otkrio kako je počela njegova ljubav sa Milicom

Željko i Milica Mitrović venčali su se u septembru 1995. godine, a u godinama koje su usledile dobili su dve ćerkeKristinu i Andreu. Paralelno sa privatnim životom posvetili su se i poslu, pa su s vremenom izgradili “ružičastu medijsku imperiju”.

Pročitajte: Željko Mitrović budućeg zeta obožava - On je najmlađi milijarder na svetu i naslednik kralja uranijuma

Luka Šarac

 

‒ Osnovna energija koja je pokrenula sve projekte “Pinka” izronila je iz naše šarmantne i tople ljubavne priče. Sve bitne odluke donosimo zajedno, i u tim stvarima je njena intuicija i ženska logika sigurno bitan momenat ‒ izjavio je jednom prilikom Željko Mitrović i otkrio malo poznat podatak iz njihove ljubavne biografije.

Luka Šarac

 

‒ Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na „Trećem kanalu“. Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate. U stvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku. Danas smo roditelji dve ćerke koje su postale glavni smisao našeg života.

 

Komentari (2)

Loading
Dolores 00:43 24.12.2021
Odgovori

Lijepa prica.I nikad ali nikad ju ne prekidajte.Zelim vam svu srecu.I neka imate.Budite Blagoslovljeni zdravljem i ljubavlju svaki dan.Sretni Blagdani

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti