O njihovoj vezi brujala je cela televizija: Velika ljubav Milice Mitrović bio je ovaj poznati voditelj  FOTO

O njihovoj vezi brujala je cela televizija: Velika ljubav Milice Mitrović bio je ovaj poznati voditelj FOTO

Autor: | 10/03/2023

0

Ljubav Milice Mitrović bio je njen kolega sa posla

Vodeća imena televizijskog novinarstva u Srbiji, od kojih mnoge i danas gledamo na malim ekranima, ponikla su na Trećem kanalu, koji je bio izuzetno popularan početkom devedesetih godina.

Tanja Peternek, Voja Nedeljković, Ivana Zarić, Igor Miklja i drugi radili su emisije koje se i danas pamte. S druge strane, vreme je učinilo svoje, pa su skoro pale u zaborav ljubavi koje su se rodile među kolegama na televiziji, čije su prostorije bile u Sava centru.

Pročitajte: Nikad više i zauvek - Bivša žena Vojina Ćetkovića u tajnoj poseti Srbiji, neke ljubavi su večne FOTO

Luka Šarac

 

U to vreme tabloidi nisu postojali, tako da je romansa šarmantnog Voje Nedeljkovića i lepe Milice Pašić bila poznata samo njima bliskom okruženju. Prijateljski su se rastali posle nekoliko meseci veze i svako je krenuo na svoju stranu.

Pročitajte: Neuzvraćena ljubav - Željko Mitrović je nju prvi odveo do oltara, a onda joj je Aljoša Vučković slomio srce VIDEO

Youtube printscreen

 

Milica se 1995. udala za Željka Mitrovića, rodila dve ćerke i postala najuticajnija žena u svetu šou-biznisa, dok se Voja nešto kasnije oženio lepom doktorkom Majom sa kojom je dobio sina Đorđa.

Kako izgleda supruga Voje Nedeljkovića pogledajte OVDE

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti