Treća snaja porodice Đoković: Marko i Letisija konačno zajedno u javnosti, odali ih osmesi (foto)

Treća snaja porodice Đoković: Marko i Letisija konačno zajedno u javnosti, odali ih osmesi (foto)

Autor: | 12/09/2022

1

Marko Đoković sa devojkom na venčanju Đoleta i Saške

Venčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov glavna je tema medija, a osim mladenaca i ostali članovi porodice su podjednako zanimljivi, posebno oni koje retko viđamo kao što je Đoletov brat Marko. Srednji od trojice braće na ceremoniju je došao u pratnji svoje izabranice, lepe brazilske dizajnerke, Letisije Tesari.

Pročitajte: Oženio se Đorđe Đoković, trudna Saška blista u bajkovitoj venčanici! Svi članovi porodice na okupu, Tara i Stefan preslatki (foto)

Ata Images

 

Marko i Letisija već godinama su u skladnoj vezi i žive mirnim životom u Španiji, a kako u Srbiju dolaze retko, venčanje mlađeg brata je bila idealna prilika da ih vidimo zajedno.

Pročitajte: Stefanovih pet minuta - Sin Novaka Đokovića ukrao šou na Đoletovom i Saškinom venčanju, jednim gestom nasmejao celu porodicu (foto)

Ata Images

 

Par je blistao razmenjujući zaljubljene poglede, oboje u elegantnom izdanju, baš kao što ovakvoj prilici dolikuje.

Pročitajte: Poslednje pripreme pred veliki dan - Prija Dijane Đoković za ćerkino venčanje promenila imidž, kao devojčica (foto)

ATA Images

 

Od kako je stavio tačku na profesionalnu tenisku karijeru, Marko radi na Teniskoj akademiji, a Letisija mu je najveća podrška. Nedavno se spekulisalo da se Marko u tajnosti oženio atraktivnom brazilkom, što on nikada nije potvrdio, niti demantovao, a sudeći po njihovim osmesima, jedno je sigurno - ljubavi ne manjka.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti