Iako u senci brata Novaka, veliki zavodnik: Marko Đoković bio je u vezi sa ovom našom glumicom, predviđali su im brak i decu (foto)

Iako u senci brata Novaka, veliki zavodnik: Marko Đoković bio je u vezi sa ovom našom glumicom, predviđali su im brak i decu (foto)

Autor: | 16/12/2021

1

Glumica Dragana Mićalović oduvek je privlačila medijsku pažnju ‒ u početku zbog „zvučnog“ prezimena i starije sestre Slobode, da bi s vremenom i sama postala zanimljiva novinarima.

Iako ima trideset godina, Dragana se može pohvaliti brojnim ulogama u gledanim televizijskim serijama, ali i interesantnim dešavanjima na privatnom planu.

Pročitajte: Posle raskida veridbe konačno sreća, Dragana Mićalović oduševila - Prvi put volim ovako

Mirko Tabašević

 

Pre tačno deset godina bila je u emotivnoj vezi sa Markom Đokovićem, mlađim bratom najboljeg tenisera sveta, ali veza nije opstala iako su mnogima delovali kao skladan par.

Najveći „kamen spoticanja“ predstavljala je česta razdvojenost: Marko je u to vreme pokušavao da se izbori za svoje mesto u svetu tenisa, pa je često putovao, dok je Dragana bila vezana za Beograd, gde je počela da dobija prve glumačke angažmane.

Guliver Getty Images

 

Uprkos tome što su gajili snažne emocije, daljina je učinila svoje, pa su u julu 2011. odlučili da se rastanu.

‒ Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima ‒ bile su reči kojima je lepa glumica potvrdila da je okončala višemesečnu romansu.

Arhiva Hello!

 

Dragana je bila devojka Marka Đokovića, obožavali su se  

Dragana i Marko prvi put su se pojavili u javnosti nekoliko dana uoči dočeka 2011. godine, na premijeri filma „Montevideo, Bog te video“, održanoj u „Sava“ centru. Dva meseca kasnije, zajedno su došli na „Oskar popularnosti“, kako bi Marko primio nagradu umesto brata. Nisu želeli da daju izjave, ali su njihovi osmesi govorili više od reči. Bilo je jasno da su zaljubljeni i da uživaju u vremenu koje provode zajedno. Međutim, nekoliko meseci kasnije usledio je raskid.

Pročitajte: Buduća snajka Đokovića sušta je suprotnost Jeleni - Ovo je devojka Marka Đokovića (foto)

Instagram

 

Da su, uprkos svemu, ostali u prijateljskim odnosima, Dragana je potvrdila posrednim putem.

‒ Poslala sam poruku u kojoj sam čestitala Novaku na osvajanju „Vimbldona“ i prvog mesta na „ATP“ listi. Veoma sam srećna zbog njega. To je kako Novakov, tako i uspeh cele njegove porodice ‒ izjavila je Dragana Mićalović, koja je u to vreme imala dvadeset godina i sanjala da krene glumačkim stopama starije sestre Slobode.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin