Slađa Delibašić otvorila dušu o odnosu sa Anabelom Atijas

Slađa Delibašić otvorila dušu o odnosu sa Anabelom Atijas

Autor: | 01/11/2018

0

Slađa Delibašić nekadašnja članica grupe "Đogani", otvorila je dušu o odnosu sa Anabelom Atijas, a istakla je kako njih dve nemaju previše dodirnih tačaka.

Porodični odnosi nisu uvek bliski ma kako to nekima izgledalo, Slađa otkriva i da se sve promenilo.

- Mi smo se družile jako malo. Naša deca ako su se videla pet puta sa njenom decom. Verujte mi. Nije za pohvalu, ali tako je. Još dok smo bili u grupi, dok smo Đole i ja bili muž i žena, i kad su oni bili u braku, uvek smo bili neki rivali. Da li su oni bolji od nas, ili nisu bolji od nas. Stalno je tu nešto postojalo. Mi smo okej, ja nju volim da vidim i volim da popričam sa njom, ali mi se ne družimo, mi nikada ne pijemo kafe. Bila je to nekada familija sada ne - rekla je Slađa iskreno.

Mnogi su komentarisali nju da je pala kao majka pošto je branila Luninu vezu sa oženjenim čovekom, pa je Slađa imala šta da kaže i na ovu temu:

- Svaka majka je majka svom detetu i u svojoj kući. I ta majka vaspitava svoje dete. Vi znate kakvi smo Đole i ja roditelji, i kakva su naša deca. Ja sam svoju ćerku do 17. godine vozila u školu i svaki dan je bilo: nemojte ovo, pazite se društva, pazite se ovoga, pazite se onoga... - rekla je Slađa za Blic.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti