Pola godine od opasne operacije: Pogledajte kako Vesna Zmijanac izgleda nakon intervencije, sve je jasno

Pola godine od opasne operacije: Pogledajte kako Vesna Zmijanac izgleda nakon intervencije, sve je jasno

Autor: | 12/08/2023

0

Izgled Vesne Zmijanac svi su pohvalili

Javnost se uplašila za život Vesne Zmijanac kada je u martu kao bomba odjeknula vest da legendarna pevačica mora da operiše srce. Ishod intervencije bio je neizvestan, i svi su se molili da sve prođe u najboljem redu. Na svu sreću, Vesna je uspešno operisana, i oporavljala se u prelepoj prirodi oko vikendice u Bukulji.

Andreja Damnjanović

 

Vesnu smo mogli da vidimo u njenoj oazi mira na prelepoj planini, okružena mirom, svežim vazduhom, a društvo joj je pravio jedan mali pas. Svi su se nadali brzom oporavku pevačice, koju nakon fotografija sa Bukulje nismo imali prilike da vidimo. Potpuno se povukla i koncentrisala na svoje zdravlje, i pridržavala se saveta lekara.

Paparaco lov printscreen

 

Sada, gotovo pola godine kasnije, Vesna Zmijanac je dovoljno snažna da se vrati na binu, tako da je sinoć imala prvi nastup nakon operacije. Svi su primetili da pevačica izgleda fantastično, i da se oseća dovoljno dobro da peva satima. Glas netaknut, jak kao ranije, i svi su aplaudirali tokom izvođenja njenih najvećih hitova.

Pročitajte: Zbog Vesne Zmijanac napravio pravi presedan - Ovo je otac Nikolije Jovanović, krije se od kamera ceo život

 

Zmijanac je za tu priliku ponela elegantnu dugu crnu haljinu preko kog je nabacila providni ogrtač iste boje. Ispod haljine nazirale su se srebrne sandale, a kosu je uvila u svom prepoznatljivom stilu. Osmeh dok je publika pevala sa njom je neprocenjiv, i drago nam je što se Vesna Zmijanac vratila bini, radeći ono u čemu je najbolja, i što voli, jača nego ikad.

 

Komentari (0)

Loading
helomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti