Tužne slike sa Bukulje: Pogledajte kako Vesna Zmijanac izgleda posle operacije srca FOTO

Tužne slike sa Bukulje: Pogledajte kako Vesna Zmijanac izgleda posle operacije srca FOTO

Autor: | 13/04/2023

0

Javnost je bila zabrinuta za zdravlje Vesne Zmijanac pošto je odjeknulo da će folk diva morati na operaciju i da će joj biti ugrađen bajpas. Sve je, na sreću, prošlo u najboljem redu. Posle uspešne intervencije pevačica se sklonila iz Beograda, a najveću podršku pružaju joj ćerka Nikolija i unuke Rea i Hana. Sada, mesec dana posle zahvata, možemo da vidimo gde se Vesna oporavlja.

Pročitajte: Niko ne zna koliko su bliski - Ovaj poznati pevač ne odvaja se od bolesne Vesne Zmijanac, velika joj je podrška FOTO

Paparazzo lov printscreen

 

Sunčane aprilske dane Vesna provodi u svojoj kući na Bukulji, gde uživa u svežem vazduhu i blagodetima života van grada. Prelepa šumadijska priroda sigurno će doneti mnogo dobrobiti zdravlju legendarne pevačice, koja se pridržava saveta lekara, miruje i ne napreže se. Ne čudi što je od svih nekretnina koje ima u Beogradu odabrala baš ovaj kutak za svoj oporavak. Dani joj protiču u miru, a kamere emisije „Paparazzo lov“ uslikale su je na terasi prelepe kuće dok je čitala novine u društvu ljubimca.

Pročitajte: Jedina porodična fotografija - Ovo je Nikolijin otac i najveća ljubav Vesne Zmijanac, fatalan je i moćan

Paparazzo lov printscreen

 

Vesna je navodno odmah po izlasku iz bolnice želela da se uputi na Bukulju, ali to nije bilo moguće zbog kontrola na koje je morala da ide. Po svemu sudeći, lekari su ocenili da se mesec dana posle operacije oseća dovoljno dobro da može privremeno da se preseli u svoju oazu mira.

Paparazzo lov printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images