Ćerka Radmile Živković doživela stravičnu saobraćajnu nesreću: Uznemirujuća fotografija unakaženog lica

Ćerka Radmile Živković doživela stravičnu saobraćajnu nesreću: Uznemirujuća fotografija unakaženog lica

Autor: | 10/08/2023

0

Bojana Bambić, glumica i ćerka legendarne Radmile Živković, aktivna je na društvenim mrežama, a poslednjom objavom uplašila je i zabrinula mnoge pratioce koji nisu upoznati sa događajem. Naime, danas je na Instagram postavila fotografiju sa jezivim povredama.

Boško Karanović

 

“Podsetnik... 10. 08. 2015. Zauvek ću moliti sve, na današnji dan, da paze kako drugi voze. Hvala Bogu”, napisala je uz sliku svog lica unakaženog modricama i posekotinama.

Pročitajte: Ćerka Radmile Živković zabrinula javnost, hitna pomoć zakazala - Nemojte me pitati šta je bilo...

Jednom prilikom iznela je detalje saobraćajne nesreće koju je doživela u avgustu pre osam godina.

Instagram

 

- Konačno sam skupila hrabrosti i snage da vam pokažem kako sam izgledala tog dana posle udesa, sa smrskanim kostima u glavi i nesvesna toga šta me čeka. Tada još nisam znala šta je sve smrskano i izvaljeno iz moje glave. Konačno sam skupila snage da ostavim ove teške godine i puno operacija iza sebe. Poenta posta je da vam moja slika bude u glavi svaki dan kada izađete na ulicu i pazite kako drugi voze - napisala je Bojana tada na Instagramu.

Pročitajte: Ovom glumcu je Radmila Živković rodila ćerku Bojanu - Ostali su prijatelji i nakon razvoda FOTO

Uz novi podsetnik na nezgodu koja se desila na današnji dan, srećom bez fatalnih posledica, glumica je još jednom poručila svima da budu oprezniji u saobraćaju.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još