Ćerka Radmile Živković zabrinula javnost, hitna pomoć zakazala: Nemojte me pitati šta je bilo, nemam snage...

Ćerka Radmile Živković zabrinula javnost, hitna pomoć zakazala: Nemojte me pitati šta je bilo, nemam snage...

Autor: | 18/05/2023

1

Ćerka Radmile Živković, glumica Bojana Bambić, jutros je zabrinula javnost posle uznemirujućeg obraćanja na Instagramu.

Boris Karanović

 

„Svim zaposlenima u hitnoj (ne)pomoći želim da njima i njihovim članovima porodice neko pomogne kao što oni pomažu drugima. Nemojte me pitati šta je bilo, nemam snage da objašnjavam‟, napisala je Bojana na popularnoj društvenoj mreži. Očekivano, javnost se odmah zabrinula za zdravlje njene majke.

Pročitajte: Tragičan trenutak koji je sve promenio - Najteži dani Radmile Živković i njene ćerke Bojane Bambić

Instagram

 

Slavnu glumicu, koja je u januaru proslavila jubilarni sedamdeseti rođendan, poslednji put u javnosti videli smo za Dan državnosti, kada joj je predsednik Vučić uručio Sretenjski orden.

Dobitnica odlikovanja drugog stepena za naročite zasluge u javnim i kulturnim delatnostima, posebno u oblasti glume, istakla je za Tanjug da je izuzetno ponosna na sebe i na sve što je postigla.

‒ Bez obzira na to što sam javna ličnost, živela sam skromno i sve što sam imala davala sam kroz svoju profesiju i shvatala je najozbiljnije moguće. Presrećna sam, još nisam svesna značaja ovog priznanja ‒ rekla je proslavljena glumica, koju dugo nismo videli na javnim dešavanjima.

Boris Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
Mila 18:34 22.05.2023
Odgovori

Ne krivite hitnu pomoć. Pre više poziva, premalo ekipa i gužve u saobraćaju. Spasli su mi živit u petak u 17 sati. Imam 74 godine i kad sam se vratila kući posle operacije prvo sam njih pozvala da im se zahvalim.

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti