Ovom glumcu je Radmila Živković rodila ćerku Bojanu: Ostali su prijatelji i nakon razvoda FOTO

Ovom glumcu je Radmila Živković rodila ćerku Bojanu: Ostali su prijatelji i nakon razvoda FOTO

Autor: | 08/08/2023

0

Prvi suprug Radmile Živković bio je njen kolega

Radmila Živković je vrsna glumica, koja je tokom karijere ostvarila bezbroj nezaboravnih uloga i za njih osvajala najveća priznanja. Njena radna biografija toliko je bogata da mogu da joj zavide i holivudske dive, ali je zato ona privatna – velika misterija.

Boris Karanović

 

Ljubavni život proslavljena dramska umetnica nije davala medijima i javnosti na uvid. Ipak, zna se da ima ćerku Bojanu, takođe glumicu, iz braka sa Predragom Bambićem.

Pročitajte: Sramota! Radmila Živković punih 8 godina nije stala ispred kamera, za Gloriju priznaje - Ne zovu me jer...

Prvi suprug Radmile Živković istakao se kao direktor fotografije, snimatelj i režiser dokumentarnih filmova, a i glumio je u nekoliko ostvarenja. Nedavno je proslavio 65. rođendan.

„Ćalac rođendanac“, napisala je njegova ćerka pored fotografija sa zabave, na kojima je Predrag pozirao sa tortom i velikim zlatnim balonima u obliku broja 65.

Instagram

 

Instagram

 

Kada je Bojana prošlog oktobra slavila svoj 41. rođendan, društvo su joj pravila oba roditelja. Iako su se Radmila i Predrag davno razveli, osmesi na zajedničkoj slici otkrivaju da su ostali u dobrim odnosima.

Instagram

 

Bojana je jednom prilikom uspela da spoji roditelje i na javnom događaju – oboje su prisustvovali premijeri njene predstave „Iranska konferencija“. Jasno je ko im je uvek bio na prvom mestu, a na ćerku svakako mogu da budu ponosni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti