Sestra Ksenije Pajčin izrasla u neviđenu lepoticu, svi govore koliko liče: Pogledajte te oči, sve će vam biti jasno

Sestra Ksenije Pajčin izrasla u neviđenu lepoticu, svi govore koliko liče: Pogledajte te oči, sve će vam biti jasno

Autor: | 08/07/2023

0

Sestra Ksenije Pajčin je prava lepotica

Kada je Kseniju Pajčin iz pištolja ubio njen dečko Filip Kapisoda, nakon čega je presudio i sebi, porodica pevačice doživela je udarac od kog ne može još uvek da se oporavi. Ksenijina majka Ljubica do današnjeg dana nije progovorila sa medijima, i možemo je videti jedino na godišnjem pomenu ćerki.

Aleksandar Jančević

 

Bol koja ne prolazi oseća i Ksenijina sestra Mia. Mia je bila mala kada se tragedija desila, a sada kada je odrasla, ne prestaju poređenja sa preminulom denserkom. Ksenija je važila za jednu od najlepših žena na ovim prostorima, a Mia neodoljivo liči na nju.

Pročitajte: Posle 12 godina isplivali stravični detalji: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju iz ljubomore?! Poruke u telefonu sve otkrile



Ova 24-godišnjakinja vrlo je aktivna na društvenim mrežama i niko nije ravnodušan na njenu lepotu. Svi komentarišu da mnogo podseća na Kseniju, i da je "oči odaju" i da upravo u njima prepoznaju veliku zvezdu devedesetih godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I A (@pajcin_mia)

 


Sestra po ocu Ksenije Pajčin svojevremeno je govorila da joj je pevačica bila veliki uzor i da se divila njenom temperamentu i šarmu.

 

 

Pročitajte: Istina je, VARAO SAM ŽENU SA NJOM! Aca Lukas PRIZNAO aferu sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM (FOTO)



- Ksenija je bila veoma energična osoba, ona je mogla sve! Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Mnogo sam je volela i divila joj se - istakla je Mia Pajčin.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti