Odlučila je da to uradi pred 26. rođendan: Mia Pajčin raznežila javnost emotivnim gestom posvećenim sestri Kseniji FOTO

Odlučila je da to uradi pred 26. rođendan: Mia Pajčin raznežila javnost emotivnim gestom posvećenim sestri Kseniji FOTO

Autor: | 14/08/2023

0

Mia Pajčin pokazala tetovažu posvećenu sestri Kseniji

Sestra Ksenije Pajčin ne bavi se javnim poslom, ali je veoma zanimljiva javnosti zbog neverovatne sličnosti sa pokojnom pevačicom. Mia Pajčin jednom ili dva puta godišnje Kseniji posveti objavu na društvenim mrežama pitajući se kakav bi joj život bio da se velika tragedija nije dogodila.

Instagram

 

Sestra Ksenije Pajčin sutra puni 26 godina, a sudeći prema objavama na Instagramu, rođendan uveliko proslavlja.

Pročitajte: Majka Ksenije Pajčin posle ćerkine smrti jednu stvar nikada nije uradila

Na jednoj fotografiji prvi put je pokazala tetovažu posvećenu Kseniji. Na podlaktici je diskretno napisano njeno ime, onako kako se predstavljala na estradi – Xenia.

Instagram

 

Mia je imala 13 godina kada je Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin, ali uprkos velikoj razlici u godinama i činjenici da su sestre samo po ocu, uspele su da ostvare divan odnos.

Pročitajte: Posle 12 godina isplivali stravični detalji - Filip nije ubio Kseniju iz ljubomore?! Poruke u telefonu sve otkrile

– Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da i ja tako ne završim... Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa – rekla je Mia Pajčin u jednom intervjuu.

Aleksandar Jančević

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti