To bi bilo to! Duško Tošić skinuo burmu, pogledajte šta je objavio na Instagramu FOTO

To bi bilo to! Duško Tošić skinuo burmu, pogledajte šta je objavio na Instagramu FOTO

Autor: | 05/07/2023

0

Za razliku od supruge, Duško Tošić je prilično misteriozna osoba i nije mu baš lako ući u trag. Na društvenim mrežama retko se oglašava, a kada to i učini, obično je nešto vezano za posao. Nekad sjajan fudbaler, danas isto tako uspešan menadžer, sa muzičkom zvezdom Jelenom Karleušom ima dve ćerke, Anitu i Niku, koje voli više od svega i tata je kakav se samo poželeti može.

Instagram

 
 

Tošić je ovih dana u Istanbulu, kako je otkrio u Instagramu. U Turskoj, gde je dugo igrao, važi za veliku sportsku zvezdu i svugde je rado viđen, a sigurno je tako bilo i u restoranu na suncem okupanom Bosforu, gde se slikao.

Pročitajte: Kruna ljubavi na Vidovdan - Karleuša TRUDNA, Duško je nežno grli oko stomaka

Opuštena, letnja varijanta, naočare za sunce, obavezan telefon, jer ipak je poslovni čovek sa milion obaveza, a od nakita – samo sat. Burmu ne vidimo.

Instagram

 

O razvodu od popularne pevačice nije se oglašavao. Ona jeste, ali nije precizirala šta se zaista dešava, da li je to završena priča ili su uspeli da izglade situaciju i ljubavi pruže novu šansu.

Pročitajte: Pre 17 godina - Ovako su Jelena i Duško izgledali na početku zabavljanja, nikad viđene fotografije

Deca su im, bez sumnje, oboma na prvom mestu i sve čine za njih, međutim, ono što se dešava u braku zatvoreno je za javnost i medije. Sada, pak, nedostaje jedna burma... Da li je Duško skinuo prsten samo zato što mu smeta na letnjim vrućinama?

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti