Zar je to beba iz Tata, treba da častiš? Vesnin i Đoletov sin na korak od punoletstva, fanovi ne veruju šta vide FOTO

Zar je to beba iz Tata, treba da častiš? Vesnin i Đoletov sin na korak od punoletstva, fanovi ne veruju šta vide FOTO

Autor: | 03/07/2023

0

Sin Đoleta Đoganija proslavio 17. rođendan

Tradicija u porodici Đogani se nastavlja – i ovo leto provode na omiljenoj destinaciji, u Budvi. Đole i Vesna Đogani otvorili su sezonu na Crnogorskom primorju, a društvo im, kao uvek, prave sin Adriano i ćerka Laura. No, ovih dana imali su i veliki povod za slavlje – Adriano je proslavio 17. rođendan.

Instagram

 

Kralj densa, koji i u 65. godini izgleda fantastično zahvaljujući redovnim treninzima i zdravom životu, uskoro bi mogao da padne u senku. Jer, i njegov sin je jedan vrlo naočit i šarmantan mladi gospodin. Postao je opasan frajer, što možemo da vidimo tek kada ga mama „oda“ na društvenim mrežama. Naime, Adriano ne voli da se eksponira i nimalo mu ne prija kada se nađe u centru pažnje, pogotovo medijske.

Pročitajte: Razdor u porodici Đogani! Đoletova najstarija ćerka više ne želi da ćuti - Tata ne učestvuje u mom životu...

„Ljubi ga majka! Oko moje najlepše! Sve moje prvo”, napisala je Vesna pored rođendanske fotografije sa sinom, a na jednoj od zajedničkih slika vidimo i Lauru. Uživali su u porodičnom ručku u poznatom budvanskom restoranu.

Zar je to beba iz “Tata, treba da častiš”, zapitali su se Vesnini pratioci na Instagramu kada su videli Adrianove nove fotografije.

Instagram

 

Instagram

 

Sin Đoleta Đoganija trenira fudbal, mami uzdahe tinejdžerki i to je, otprilike, sve što znamo o njemu. Izgleda da voli i Boba Marlija, čiju fotografiju vidimo na njegovoj majici.

Pročitajte: Prvo je postao deda, pa tata! Ova lepotica nestvarne plave kose je unuka Đoleta Đoganija FOTO

Ko bi rekao da je Vesna svojevremeno priznala da je zbog sina morala da potraži stručnu pomoć...

Instagram

 

– Kako je Adriano postajao stariji, nisam mogla da se izborim sa njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i mislio je da sve zna bolje. Zato sam se za pomoć obratila profesionalcu i učila sam da drugačije pristupim svom detetu da bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, umeo je da povuče granicu i bude strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj meri.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti