Pale su sve maske: Sa njom je Đole varao Vesnu! Pevačica prekinula tišinu i poslala jasnu poruku

Pale su sve maske: Sa njom je Đole varao Vesnu! Pevačica prekinula tišinu i poslala jasnu poruku

Autor: | 07/05/2021

0

Prevara Đoleta Đoganija danima puni novinske stupce, a svi očekuju Vesninu reakciju...

Đole i Vesna Đogani do pre nekoliko dana važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, međutim u jednom danu se sve promenilo. Od utorka ovaj par više ne živi bajku, a razlog je svima dobro poznat - Đole je prevario Vesnu.

Pročitajte: Najskladniji brak na estradi pred pucanjem - Prevara Đoleta Đoganija trese javnu scenu! Kamere sve zabeležile, snimak ćete pogledati više puta (video)

 

Frontmena najpopularnije grupe devedesetih ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je kako se u automobilu ljubi sa nepoznatom ženskom osobom. Reč je o starijoj gospođi koja je već 20 godina prijateljica i poslovni partner Đoganijevih. Vesna do danas nije imala komentar na neprijatnu situaciju u kojoj se našla ona i njena porodica, ali sada je rešila da stane na put svim tračevima.

Kako "Blic" prenosi, pevačica je rešena da oprosti suprugu prevaru i da nastave tamo gde su stali jer je njihova ljubav jača od bilo kog izazova.

Pročitajte: U prelepom delu Beograda - Dom Vesne i Đoleta Đoganija je pravi mali raj (foto)

Instagram

 

 

- Ona je takva, drugačije posmatra stvari od većine. Nije se mnogo potresla kad je videla snimak u kom se Đole ljubi sa drugom ženom - započinje izvor blizak Đoganijevima, i dodaje:

- Vesna voli Đoleta, a kad god su dosad imali nekih problema uspeli su da iz svega izađu kao pobednici. Za nju ovo što je Đole uradio nije emotivna prevara. Bilo bi joj katastrofa da on gaji emocije prema toj ženi, ali je sigurna da to nije slučaj. Razgovarali su i rešili da nastave tamo gde su nakratko stali - preneo je pomenuti list.

Pročitajte: Pre Slađe i Vesne postojala je i ona - Dirljiva priča o zabranjenoj ljubavi Đoleta Đoganija

Instagram

 

Iako su mediji prenosili da je u utorak uveče bilo burno u porodičnom domu porodice Đogani, Vesna je danas na svom profilu na "Instagramu" to demantovala, a ubrzo nakon toga i podelila fotografiju sa ćerkom i suprugom iz Knez Mihailove ulice. 

Čini se da je prevara Đoleta Đoganija bila nepromišljeni korak, ali njihova ljubav pobeđuje sve prepreke i verujemo da će iz ovog problema izaći još jači.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti