Novak Đoković ispunio najveću želju Jeleni, rođendanski poklon kasni, ali je neprocenjiv VIDEO

Novak Đoković ispunio najveću želju Jeleni, rođendanski poklon kasni, ali je neprocenjiv VIDEO

Autor: | 26/06/2023

0

Novak Đoković oduševio Jelenu poklonom za rođendan

Jelena Đoković, proslavila je u Portugalu 37. rođendan još prošle subote, a sada joj se ispunila želja i dobila je najlepši poklon od svog supruga i tenisera Novaka Đokovića.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Nakon osvajanja grend-slema u Parizu, teniser je iz Francuske zajedno sa svojom porodicom otišao na zasluženi odmor, a Đokovići su mir pronašli na ostrvu San Migel, na Azorima.

Pročitajte: Danas puni 37 godina, a evo kako se transformisala - Jelena Đoković više nije ista žena FOTO

Ovo putovanje bilo je ujedno i Jelenin rođendanski poklon, a za Sao Miguel kažu da je pravi dragulj arhipelaga i mesto gde su harmonija i surova priroda najbolji prijatelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Kako se može videti na snimku koji se pojavio na Instagram profilu Novakove supruge, njih dvoje su pešačili kroz guste šume, stizali do samih vrhova bedema i vozili se čamcem okruženi delfinima.

Photo by Clive MasonGetty Images

 

“Divni ste Đokovići radosni bili”, “Čuvajte jedno drugo, jer ste zaista dva izuzetno kvalitetna bića”, “Ljubav je čudo, od ozbiljnih i odgovornih ljudi u momentu kada to život dozvoli vas pretvori u razigranu decu”, samo su bili neki od komentara ispod romantičnog snimka nastalog u samom raju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Clive MasonGetty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti