Iva Štrljić konačno pokazala majku: Pogledajte, ovo je žena koju je Milan Štrljić ostavio sa malim detetom FOTO

Iva Štrljić konačno pokazala majku: Pogledajte, ovo je žena koju je Milan Štrljić ostavio sa malim detetom FOTO

Autor: | 21/06/2023

1

Majka Ive Štrljić konačno u javnosti

Glumica Iva Štrljić uvek je važila za lepo vaspitanu mladu ženu, koju krasi graciozno držanje, a već pri prvom pogledu na fotografiju njene majke lako se može zaključiti ko je za to „zaslužan“.

Slavica Štrljić 19. juna proslavila je 72. rođendan, a njena ćerka nije zaboravila da joj javno uputi čestitku.

Miša Obradović

 
 

„Mamin rođendan“, napisala je Iva pored crno-bele fotografije, kakve često vadi iz porodičnog albuma i deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

Pročitajte: Napustio je ženu i ćerku i u Zagrebu zasnovao novu porodicu - Ovo je sin Milana Štrljića, Ivin 21 godinu mlađi polubrat

Slavica Štrljić karijeru je izgradila kao balerina Pozorišta na Terazijama, a 2021. godine dobila je prestižno priznanje za predani rad.

‒ Obaveštavamo kolege da je naša koleginica Slavica Štrljić, solista baleta Pozorišta na Terazijama i dugogodišnji sekretar Udruženja baletskih umetnika Srbije, ovogodišnja dobitnica priznanja „Zlatna značka“ koja se dodeljuje za dugogodišnji doprinos razvijanju kulturnih delatnosti, za nesebičan, predan i dugotrajan rad, kao i stvaralački doprinos u širenju kulture naroda i narodnosti Republike Srbije ‒ stoji u zvaničnom saopštenju Udruženja baletskih umetnika.

Instagram

 

Lepa balerina je sedamdesetih osvojila srce Milana Štrljića, jednog od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije, a u braku su ostali 15 godina. Posle razvoda, on se preselio u Hrvatsku, gde je nastavio da gradi karijeru, a i danas je prilično angažovan.

Ćerka Iva uspešno je nastavila njegovim profesionalnim putem. Za HELLO! je jednom prilikom priznala da nikada nije maštala da postane balerina i dodala:

‒ Od mame sam naučila da žena ne sme da ima „šlampav“, nego „utegnut“ stav, jer je to damski. I toga se držim.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Stranac u noci 08:59 23.06.2023
Odgovori

Mene zivo zanima sta ce jedna glumica u politici. Ja sam nju prvi put video u Pancevu na skupu Vucica i siguran sam da se preko stranke bori za buducnost ali ako pogledamo sve druge njene kolege msm. da to nije u redu.

hellomagazin.rs Miša Obradović

Najnovije vesti