Nije pevačica, nije glumica, nije voditeljka... Devojčica sa slike jedna je od najpopularnijih žena u našem javnom životu, a i šire

Nije pevačica, nije glumica, nije voditeljka... Devojčica sa slike jedna je od najpopularnijih žena u našem javnom životu, a i šire

Autor: | 17/06/2024

0

Nekad i sad fotografije privlače pažnju javnosti

Ona je jedna od najpopularnijih žena u našem javnom životu, a i šire. Štaviše, ceo svet priča o njoj, već godinama. Najčešće se polemiše o njenom stilu, ali ume da podigne prašinu i kada govori o vaspitanju dece, ishrani, porodici, načinu života.

Uglavnom je viđamo u društvu sportiste koji je oborio sve moguće rekorde na svom terenu, bio on šljaka, trava ili čvrsta podloga. Uskoro će proslaviti deset godina srećnog braka, u kojem su dobili dvoje dece.

Instagram

 

Poznaju se još od srednje škole. Vezuju ih ne samo velika ljubav i poštovanje, već i isti pogledi na svet i skoro sve životne teme.

Zbog toga se često nađu na udaru kritike, ali temelje njihove tvrđave ništa ne može da poljulja – jedno drugom su najveća podrška.

Pročitajte: U život Jelene Đoković vratio se BIVŠI DEČKO, nećete verovati šta je Novak učinio! Evo o kome je reč

Devojčica sa slike danas slavi 38. rođendan. Ako kažemo da je na fotografiji Jelena Ristić, možda nećete odmah pogoditi o kome se radi.

Instagram

 

Ali, Jelena Đoković već zvuči dobro poznato. Ona je godinu dana starija od supruga, jednog od najboljih tenisera svih vremena Novaka Đokovića, i na čelu je njegove fondacije.

Na Internacionalnom univerzitetu u Monaku odbranila je doktorat na smeru luxury management and services, dok je na Univerzitetu Bokoni završila business administration. To možda niste znali.

Ipak, kada se pomene njeno ime, mnogi će prvo pomisliti na jedinstveni modni stil, kombinaciju elegancije i nonšalancije, koja neke oduševljava, a drugi jedva čekaju da je kritikuju. No, pomenimo da je među poštovaocima stila Jelene Đoković i jedna Ana Vintur.

Instagram/jelenadjokovicofficial

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti