Informacija pred kojom su svi zanemeli: Marija Bergam i Raša Bukvić se razvode?

Informacija pred kojom su svi zanemeli: Marija Bergam i Raša Bukvić se razvode?

Autor: | 07/10/2020

0

Marija Bergam i Raša Bukvić razvod ili trač? 

Popularni glumački par Marija Bergam (29) i Radivoje - Raša Bukvić (40) posle pet godina braka odlučili su da, navodno, život nastave odvojeno. Prema pisanju današnjeg dnevnog lista „Kurir“, oni su navodno neko vreme sve držali u tajnosti, a onda su sve priznali najbližim prijateljima. Prema pisanju ovog medija razišli su se početkom godine.

‒ Pre korone su se razišli, a ovu odluku su doneli jer su se razilazili u mišljenjima i stavovima. Oni su to želeli da urade već neko vreme, ali nikako nisu uspevali. Oni nemaju burne svađe i rasprave, prosto s vremenom su shvatili da nisu jedno za drugo, nisu se našli. Imaju različite želje i interesovanja i u jednom trenutku putevi su im se skroz razišli. Karakteri su im drugačiji i ne funkcionišu kako treba. Na početku je sve delovalo idilično, ali već neko vreme im u braku ne cvetaju ruže. Zato su dogovorom došli do zaključka da je najbolje da se razvedu. Nije posredi nikakva prevara ili bilo šta tog tipa. Ostali su u dobrim odnosima, čuju se i ponekad vide. Jednostavno, kod njih su se emocije i ljubav ugasili ‒ otkriva izvor upućen u celu situaciju.

Pročitajte: Radivoje Raša Bukvić - Zakon privlačenja mi je doneo život o kakvom sam sanjao

Marija Bergam i Raša Bukvić ‒ Razvod posle pet godina braka

Dobro obavešten izvor ovog lista dodaje da je naš pretalentovani glumac napustio porodični dom.

‒ Raša se odselio, a Marija je ostala u stanu u kome su pre živeli. Naravno, sin im je na prvom mestu i zbog njega su odlučili da sve to ide mirnim putem. Već neko vreme pričaju o razvodu, njihovi najbliži to znaju, tako da to više nije tajna. Dosta su vagali, razmišljali, ipak, teška je to odluka. Ne znam samo da li je sve to papirološki sređeno pa da su zvanično razvedeni ‒ zaključio je izvor.

Pročitajte: Prvi put zajedno u kadru - Marija Bergam i Raša Bukvić u “Vojnoj akademiji”

Novinari su posle ovog saznanja stupili u kontakt sa Marijom, koja je prilično zbunjeno rekla:

‒ Još nismo, mislim, mi se nismo... Ne znam zbog čega vam je to interesantno da pišete. Nismo se razveli, ali nemojte da pišete na tu temu jer zaista ne želim da pričam o svemu što se dešava.

S druge strane, glumac je dodao da je razvod privatna tema, te da o njoj neće javno da govori.

‒ To je moja privatna stvar, to se vas ne tiče. To nisu teme o kojima možemo da pričamo, to su tračevi ‒ poručio je Raša Bukvić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA images, Instagram

Slične Vesti