Ovako izgledaju stvarne žene: Milica Milša se bez kompleksa skinula u bikini, komentari je ne zanimaju FOTO

Ovako izgledaju stvarne žene: Milica Milša se bez kompleksa skinula u bikini, komentari je ne zanimaju FOTO

Autor: | 18/05/2023

0

Milica Milša u bikiniju pred 54. rođendan

Bračni par Milica Milša i Žarko Jokanović poslednjih meseci angažovani su na novoj telenoveli „Zakopane tajne” – Žarko piše scenario, a Milica glumi glavni ženski lik Lalu Doder.

Dalibor Danilović

 
 

Ipak, treba naći vremena i za odmor, a kratki predah od svakodnevnih obaveza Milica je potražila u jednom spa-centru, gde je uživala u dobrom društvu.

– „Escape” u prirodi sa prijateljima je proleteo. Sutra u nove radne pobede. „Zakopane tajne calling” – poručila je lepa glumica, jedna od retkih koja na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je u prirodnom izdanju.

Pročitajte: Čestitamo! Telefon Milice Milše ne prestaje da zvoni, Žarka savladale emocije - Lepi moj sine, presrećan sam što te imam FOTO

Instagram

 

Bez trunke šminke i u crvenom kupaćem kostimu Milica ostavlja utisak neuporedivo mlađe žene, a činjenica je da će 20. maja proslaviti 54. rođendan.

Verni pratioci na Instagramu, uz fotografiju sa bazena, unapred su joj čestitali divan dan koji se bliži, hvaleći lep i negovan izgled kojim ne prestaje da pleni.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin