Šta četiri porođaja urade od žene: Jelena Bin Drai u strogoj tajnosti stigla u Srbiju, da li biste je prepoznali FOTO

Šta četiri porođaja urade od žene: Jelena Bin Drai u strogoj tajnosti stigla u Srbiju, da li biste je prepoznali FOTO

Autor: | 14/06/2023

0

Jelena Bin Drai nedavno je u strogoj tajnosti posetila Srbiju. Iako je želela da njen dolazak u Beograd prođe bez medijske pompe, to se nije desilo.

Ubrzo se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj smo imali prilike da vidimo kako danas izgleda. Posle četiri porođaja zaključak je samo jedan – kapa dole!

Arhiva Hello!

 
 

Jedna od najlepših i najbogatijih Srpkinja godinama živi u Dubaiju. Srećno je udata za arapskog biznismena Saida Bin Draija, ima četvoro dece, uspešna je poslovna žena, njen život je prava bajka, ali ne zaboravlja svoje korene, porodicu i ostale bliske ljude u Srbiji.

Pročitajte: Udata je za šeika, ali je skromnost nikada nije napustila - Jelena Bin Drai proslavila rođendan na vojvođanskom salašu

Nije poznato gde se Jelena kreće i koja mesta obilazi jer trenutno ništa ne dokumentuje na Instagramu, ali nema sumnje da uživa.

Podsetimo, u leto 2021. godine ona i suprug dobili su četvrto dete, sina Rašida. Imaju i Asju, Hilala i Hamdana. Nije poznato da li joj neko od dece pravi društvo tokom ove anonimne posete Beogradu.

Instagram

 

Ako ste se zapitali kako uspešnoj poslovnoj ženi i majci četvoro dece sve polazi za rukom, Jelena je više puta objasnila:

− Savršena organizacija ključ je mog uspeha. Na početku je bilo drugačije, imala sam jedno dete i jedan posao, kasnije dvoje male dece, jednu bebu i šest kompanija. Nemam drugu mogućnost nego da budem savršeno organizovana - rekla je ona i dodala:

Pročitajte: Dobila četvrto dete i nestala - Jelena Bin Drai prvi put u javnosti posle rođenja sina Rašida (foto)

- Tri dana posvećena sam isključivo poslu, dok je ostatak nedelje rezervisan samo za porodicu. Tada na scenu stupaju menadžeri, a ja provodim vreme sa Saidom i decom, na plaži, brodu ili porodičnom imanju. Na sreću, imam odličan tim koji uživa moje apsolutno poverenje. Oduvek sam bila radoholičar i opcija da budem samo domaćica u mojoj glavi nikada nije postojala. Često radim i posle ponoći. Više niko nije iznenađen kada u dva ujutru od mene dobije mejl.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva HELLO!

Slične Vesti