Udata je za šeika, ali je skromnost nikada nije napustila: Jelena Bin Drai proslavila rođendan na vojvođanskom salašu (foto)

Udata je za šeika, ali je skromnost nikada nije napustila: Jelena Bin Drai proslavila rođendan na vojvođanskom salašu (foto)

Autor: | 17/05/2022

0

Rođendan Jelene Jakovljević slavio se na vojvođanskom salašu

Iako se poslednjih meseci moglo čuti da je Jelena Bin Drai nestala posle rođenja četvrtog deteta, sina Rašida, koji je na svet stigao posle sestre Asje i braće Hilala i Hamdana, nekadašnja mis Jugoslavije vratila se u javni život. Tačnije, lepa Vojvođanka, koja već duže živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde se udala za šeika Saida Bin Draija, ovih dana boravi u rodnom kraju.

Pročitajte: Jelena Bin Drai rodila četvrto dete, stigao dečak moćnog arapskog imena

Instagram

 

Povodom 43. rođendana, koji je proslavila 16. maja, na jednom vojvođanskom salašu okupila je prijatelje iz Srbije, a među njima se našao i bračni par Danica KarićNikola Stoilković, kojima je naša lepotica bila kuma na crkvenom venčanju 2018. godine.

Pročitajte: I dan-danas prepričavaju se detalji - Jelena bin Drai udala se u strogoj tajnosti, sve je bilo u znaku broja četiri (foto)

Instagram

 

„Srećan rođendan, kumo“, poručio je Nikola uz fotografiju na kojoj je sa suprugom Danicom i Jelenom. Malo ko bi na osnovu njihovog jednostavnog načina odevanja mogao i da pretpostavi da je reč o najbogatijim Srbima. Po svemu sudeći trude se da žive „kao sav običan svet“.

Pročitajte: Nakon 13 godina braka sa šeikom otkrivena istina! Jelena Bin Drai - Sve što mi se desilo bilo je u strogoj tajnosti

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti