Ni Olivera nije mogla da ga spreči! Pogledajte šta je Nemanja Gudelj priredio Ceci za 50. rođendan FOTO

Ni Olivera nije mogla da ga spreči! Pogledajte šta je Nemanja Gudelj priredio Ceci za 50. rođendan FOTO

Autor: | 15/06/2023

0

Ceca Ražnatović juče je proslavila jubilarni 50. rođendan. Iako je planirala veliku zabavu i mesecima se pripremala za nju, folk zvezda je odlučila da priredi nešto intimnije. Niko u porodici trenutno nije raspoložen za slavlja zbog onog što se nedavno desilo njenoj ćerki Anastasiji.

Teško je oporaviti se posle takve tragedije, ali - život mora dalje. Ipak, ovaj 14. jun Ceca je provela na nešto drugačiji, tiši način, u svojoj vili na Dedinju, u krugu najbližih.

Dejan Milićević

 

Pročitajte: Kakav prizor! Ceca i Olivera Gudelj jedna do druge, slika govori više od hiljadu reči

Pored fanova i kolega, čestitke za divan dan uputili su joj snaja Bogdana i budući zet Nemanja Gudelj.

„Srećan rođendan ovoj neverovatnoj ženi! Moja Ceci!“, napisao je fudbaler pored fotografije na kojoj ga vidimo u zagrljaju sa popularnom pevačicom. Slika puna ljubavi govori više od hiljadu reči.

Instagram

 

Anastasija i njen izabranik nedavno su došli u Beograd iz Sevilje, gde proteklih meseci žive. Njoj je, nakon gubitka bebe, uteha najbližih svakako bila neophodna, a osim toga, Gudelj ima i obaveze sa reprezentacijom. Ovih dana je u karantinu zbog predstojećih utakmica.

Pročitajte: Molitva Anastasije Ražnatović rasplakaće i najjače: Bože, daj mi snage...

Za uspešnog fudbalera Ceca ima samo reči hvale. Na nedavno pitanje da li joj nedostaje ćerka, koju je ljubav odvela u Španiju, priznala je da joj je teško što je ona u drugoj zemlji, ali i da joj je sve oprošteno jer je napravila dobar izbor.

Instagram

 

- Odlučila se za odličnu destinaciju, a najviše mi se sviđa kakvog je momka srela. Nemanja je sjajan dečko! Veoma su srećni, uživaju u ljubavi. Cela naša porodica ih podržava. Želimo im sve najlepše.

Pre nekoliko dana Ceca je Nemanji čestitala i na velikom uspehu koji je ostvario sa svojim timom, kada je Sevilja osvojila Ligu Evrope.

- Bravo! Najbolji zet na svetu!

Photo by Maja Hitij / Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin