Čestitamo! TRUDNA ćerka Zorana Cvijanovića, pogledajte prvu sliku stomaka FOTO

Čestitamo! TRUDNA ćerka Zorana Cvijanovića, pogledajte prvu sliku stomaka FOTO

Autor: | 12/06/2023

0

Ćerka Zorana Cvijanovića trudna

Zoran Cvijanović ne voli mnogo da priča o privatnom životu, ali sada moramo da ga odamo. Ovako lepe vesti ipak se ne čuju svaki dan – popularni glumac uskoro će postati deda.

ATA Images

 

Naime, Zoranova ćerka Milena je u drugom stanju, što je juče otkrila fotografijom koju je objavila na Instagramu. U storijima su se smenjivali snimci obroka (izbalansiranog, kasnije smo saznali i zbog čega), pobeda Novaka Đokovića na Rolan Garosu, a onda smo videli i stomak.

Pročitajte: Tata, treba da častiš! Ćerka Zorana Cvijanovića oduševila novostima iz Amerike, svi čestitaju FOTO

„Ne znamo kako da se slikamo“, napisala je Milena pored slike sa suprugom Patrikom Kraulijem, nastalom u dnevnoj sobi.

Instagram

 

Lepa ćerka Zorana Cvijanovića još kao tinejdžerka je odlučila da krene njegovim stopama, pa je počela da skuplja novac za studiranje na prestižnom kalifornijskom univerzitetu „Berkli“. U Americi je ostala, a toj odluci verovatno je doprinela ljubav koju je u međuvremenu pronašla.

Instagram

 

Sa Patrikom, koji radi kao lični trener, nedavno se uselila u novi stan.

„I dalje mi nedostaje pola nameštaja. Ali, ovaj pogled...“, napisala je tada uz fotografiju. Po svemu sudeći, to je životni prostor po njenoj meri. A i po meri porodice, pošto će se za koji mesec uvećati.

Instagram

 

Ćerka Zorana Cvijanovića ostvarila američki san

Cvijanović i njegova supruga Lana, kostimograf, imaju dvoje dece. Pre nekoliko godina zapali su u finansijske probleme, pa je ćerka, da bi im pomogla u teškoj situaciji, rešila da sama krči svoj put. Svoje mesto pod suncem zgodna Milena pronašla je u Los Anđelesu.

Pročitajte: Ostala je bez para, a onda je došla na jednu ideju - Ćerka Zorana Cvijanovića je samo takva lepotica, a tek kad joj vidite prezgodnog muža

Nije poznato da li će tamo graditi i karijeru, što bi bilo logično jer za jednog glumca savršenije mesto od filmske meke ne postoji, ali će, po svoj prilici, tu zasnovati porodicu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti