Ćerka Zorana Cvijanovića otkrila pol bebe! Uskoro u dom stiže...

Ćerka Zorana Cvijanovića otkrila pol bebe! Uskoro u dom stiže...

Autor: | 23/07/2023

0

Ćerka Zorana Cvijanovića trudna


Zoran Cvijanović uskoro postaje deda. Njegova mezimica Milena je u drugom stanju i svoju sreću pronašla je u Americi, gde gradi svoju porodicu sa prezgodnim suprugom Patrikom Kraulijem.

Instagram

 

Porođaj samo što nije, pokazala je Milena nizom fotografija na Instagramu. Lepa ćerka Zorana Cvijanovića okupila je prijatelje na „baby shower“ žurku, manjoj proslavi koja se priređuje u čast trudnici i bebi koja samo što se nije rodila.

Pročitajte: Prelepa Lana: Ona je rekla da Zoranu Cvijanoviću, ćerka je našeg sjajnog glumca koga je Jugoslavija obožavala

Milena apsolutno blista u uskoj haljini koji ističe stomak, a mnogi su rekli da skoro nisu videli lepšu trudnicu. U nizu fotografija sa voljenima pokušali smo da nađemo odgovor kog pola je dete, a jedna objava dala je konačan odgovor na to.

Instagram

 

Instagram

 

Budući roditelji sede jedno pored drugom i otvaraju poklone sa gostima. Jedna korpica je u prvom planu – i to roze boje.

Kada malo bolje pogledate druge objave, roze enterijer definitivno ukazuje da Milena čeka devojčicu, a kakvo ime će joj dati ona i Patrik saznaćemo vrlo uskoro.

Instagram

 

Podsetimo, Milena je odlučila da krene tatinim stopama i štedela je novac za studiranje na prestižnom kalifornijskom Berkliju. U Americi je ostala i upoznala ljubav svog života Patrika. Skoro su se uselili u novi stan i tada je Milena šaljivo prokomentarisala da joj fali pola nameštaja. Jedva čekamo da vidimo sobu devojčice koja će uskoro ući u njihov život.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti