Tata, treba da častiš! Ćerka Zorana Cvijanovića oduševila novostima iz Amerike, svi čestitaju FOTO

Tata, treba da častiš! Ćerka Zorana Cvijanovića oduševila novostima iz Amerike, svi čestitaju FOTO

Autor: | 08/05/2023

0

Ćerka Zorana Cvijanovića je prava lepotica. Pošto je još kao tinejdžerka odlučila da krene tatinim stopama, Milena Cvijanović počela je da štedi novac za studiranje na prestižnom univerzitetu Berkli u Kaliforniji. U Americi je ostala, tamo je srela i ljubav života. On se zove Patrik Krauli i radi kao lični trener.

Instagram

 

Milena se sa suprugom nedavno uselila u novi stan.

„I dalje mi nedostaje pola nameštaja. Ali, ovaj pogled...“, napisala je na Instagramu uz fotografiju koja otkriva da je očigledno pronašla životni prostor po svojoj meri. Tu je i ljubimac.

Pročitajte: Ovo je sin Vesne Trivalić - Nikola je završio prestižne škole, živi u dve države i nimalo ne liči na slavnu majku FOTO

Instagram

 

Ako se pitate ko je u njihovom domu zadužen za „ekologiju“, brigu o cveću i zelenilu, tu je slika koja će vam odmah dati odgovor – Milenina jača polovina.

Instagram

 

Zoran Cvijanović, naš slavni glumac, sa suprugom Lanom, kostimografom, ima dvoje dece. Pre nekoliko godina zapali su u finansijske probleme, pa je ćerka, kako bi im pomogla u teškoj situaciji, rešila da sama krči svoj put. Mesto pod suncem, a i ljubav, pronašla je u Los Anđelesu, i za sada joj dobro ide.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti