Brena i Boba ubedili sinove da se vrate u porodični dom: Situacija je alarmantna, treba se pridržavati saveta

Brena i Boba ubedili sinove da se vrate u porodični dom: Situacija je alarmantna, treba se pridržavati saveta

Autor: | 17/03/2020

0

Lepa Brena i Boba Živojinović su postupili odgovorno u situaciji kada je čitav svet u zdravstvenoj krizi zbog pandemije korona virusa

Lepa Brena i Boba Živojinović su pre nedelju dana doputovali su Monaka i shodno pravilima trenutno se nalaze u izolaciji. Potrebno je da budu u karantinu 15 dana nakon povratka u Srbiju.

Lepa Brena i Boba Živojinović zbog korona virusa žele da ispoštuju sve procedure.

Lepa Brena i Boba Živojinović su ubedili i sinove da se vrate u porodični dom na Bežanijskoj kosi

Lepa Brena je za domaće medije potvrdila da je skoro cela porodica Živojinović u kućnoj izolaciji.

– Temperaturu putnika prate na svakom aerodromu, tako da smo sigurni u naše zdravstveno stanje. Ne treba paničiti, ali treba biti odgovoran prema sebi i drugima. Virus se širi tamo gde se ne shvata ozbiljno i gde se ljudi ne pridržavaju higijenskih uslova i socijalne kulture – objašnjava Lepa Brena i napominje da je zbog svega i celu kuću dezinfikovala:

– Inače uvek u proleće radim generalno čišćenje kuće, tako da je ovo za mene redovna dezinfekcija.

Kao što su mnogi iskoristili vreme izolacije za porodično druženje, za više kvalitetnog vremena sa najmilijima, tako su i Lepa Brena i Boba Živojinović  srećni što vreme provode sa sinovima Stefanom i Viktorom.

– Porodično se družimo, što nam je najviše nedostajalo. Znate, zdravlje moje porodice mi je najbitnije. Sve sam otkazala za mart i čekam dalji razvoj situacije – odgovorna je Lepa Brena.

Lepa Brena i Boba Živojinović su organizovani i izolacija im ne pada teško

Lepa Brena i Boba Živojinović

– Prava je stvar što je uvedeno vanredno stanje da se spreči epidemija virusa na celo stanovništvo, pogotovo na stare, nemoćne i bolesne ljude. Situacija je alarmantna, treba se pridržavati saveta lekara. Mi smo svi veoma organizovani i radimo poslove od kuće.

Ovaj narod je izdržao i mnogo veće nedaće, tako da uz veru, dobru organizaciju i strpljenje bićemo zdravi i nastavićemo naše normalne živote! – ispričala je Lepa Brena za Informer.

Pošto žele da budu apsolutno sigurni i Brenin sin Stefan se vratio u porodični dom iz stana koji je iznajmljivao. Viktor je do pre nekoliko dana bio kod devojke, ali se i on vratio kod roditelja. Obojica su trenutno sa majkom i ocem i nigde ne izlaze.

Stefan i Viktor Živojinović se vratili u porodični dom – izolacija im ne pada teško

Ni jedan ni drugi nemaju problem s izolacijom. To vreme koriste kako bi kuvali i uživali s mamom i tatom u porodičnom okupljanju za trpezom.

Lepa Brena i Boba Živojinović

Stefan je talentovan i kao kuvar, te se trudi da svoje ukućane u ovim teškim vremenima obraduje nekim lepim jelom.

Upravo sam u kuhinji, hoću sve da iznenadim novim receptom. Vratio sam se u porodičnu kuću kad su mama i tata došli iz Monaka. Niko od nas nema simptome, ali ne izlazimo iz kuće. Osećamo strah kao i većina i poštujemo pravila. Ne idem na treninge, a Viktorov restoran ne radi – objasnio je Stefan za pomenuti list.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti