Tata Jelene Karleuše otvorio nalog na Instagramu, otkrio nepoznate detalje o sebi i zapratio samo jednu osobu (foto)

Tata Jelene Karleuše otvorio nalog na Instagramu, otkrio nepoznate detalje o sebi i zapratio samo jednu osobu (foto)

Autor: | 04/04/2022

0

Otac Jelene Karleuše otvorio nalog na Instagramu

Na Instagram, najpopularniju društvenu mrežu, stigao je i otac jedne od najvećih muzičkih atrakcija na ovim prostorima, Jelene Karleuše.

Dragan Karleuša uvek je bio pomalo misteriozan, što je i logično s obzirom na profesiju kojom se bavio. Iako je interesovanje javnosti za njega bilo veliko zahvaljujući pre svega JK, nikada se nije preterano eksponirao. No, virtuelnom izazovu ni on nije mogao da odoli.

Pročitajte: Nika je zaista dedina kopija - Retka porodična fotografija Jelene Karleuše

Instagram

 

Upravo je otvorio nalog na Instagramu i u opisu profila otkrio neke nepoznate detalje o sebi. Osim zanimanja - da je policajac u penziji, pored njegovog imena stoji i da je nekadašnji bubnjar, sportista, morski i rečni vuk, Adadžija, tata i deda.

Interesantno je da prati samo jednu osobu. To je, pogađate, njegova ćerka. Ali, verujemo da će ih uskoro biti još, bar članova najbliže porodice.

Pročitajte: Poreklo Jelene Karleuše mnoge će iznenaditi, plava krv teče njenim venama

Instagram

 

 

Rođen je prvog dana 1947. godine u Beogradu. Završio je Višu tehničku školu, a u mladosti se aktivno bavio sportom i muzikom. Sa prvom suprugom Divnom ima ćerku Jelenu, dok je u drugom braku dobio sinove Ivana i Nikolu. Kako piše Vreme, policijsku karijeru počeo je u Upravi za informatiku 1975. godine, a kasnije je prešao u Kriminalističku operativnu službu gde je radio na imovinskim deliktima, teškim krađama i razbojništvima. Od 1983. radio je na poslovima suzbijanja šverca i krijumčarenja kulturnog i arheološkog blaga.

Početkom novog veka postavljen je za zamenika načelnika Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala. Ima čin kapetana MUP-a. Bogato iskustvo, nema šta. Ipak, sada gospodin Karleuša može da uživa u penziji, sa decom i unukama.

Pročitajte: Da li ste znali? Jelena Karleuša ima dva mlađa brata koje nikada ne viđate u medijima, evo kako Ivan i Nikola Karleuša izgledaju (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti