Ovu ženu je Arkan voleo pre Cece: Jedne noći spakovala je stvari i sa četvoro dece zauvek otišla (foto)

Ovu ženu je Arkan voleo pre Cece: Jedne noći spakovala je stvari i sa četvoro dece zauvek otišla (foto)

Autor: | 20/06/2022

0

Arkanova žena pre Cece bila je Natalija Martinović

Godinu dana pre nego što je 1995. godine rekao „da“ Svetlani Ceci Ražnatović, Željko Ražnatović razveo se od prve supruge Natalije Martinović. U braku su bili 13 godina, i za to vreme dobili četvoro dece: ćerke Milenu i Mašu, kao i blizance Vojina i Nikolu.

Posle razvoda Natalija je sa decom otišla u inostranstvo. Prvo su živeli u nekoliko evropskih gradova, da bi se na kraju skućili u Americi.

Pročitajte: Ova Arkanova ćerka Veljka i Anastasiju neizmerno voli, a Cecu obožava - Upoznajte Anđelu Ražnatović (foto)

Instagram

 

U intervjuu koji je dao 1996. godine Arkan je demantovao da se od Natalije rastao zbog ljubavi prema Ceci.

‒ Razveo sam se posle 13 godina braka. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Imao sam tri braka, ali nikada nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio sa bivšom suprugom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu i rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović priznaje - Živim svoj život ali mi nedostaje, to tinja u meni

Privatna Arhiva

 

Kako je to izgledalo iz drugog ugla svedočio je u svojoj knjizi Vojin Ražnatović, koji i danas često objavljuje fotografije iz vremena dok su njegovi roditelji bili u ljubavi.

„Bio je školski raspust 1994, jun mesec. Roditelji su nam bili veoma strogi i terali su nas da se redovno bavimo fudbalom, plivanjem, karateom, pa i glumom kod Mike Aleksića. Čak ni tokom letnjeg raspusta nismo uspeli da uživamo kao sva ostala deca“, piše Vojin.

Pročitajte: Konačno otkriveno - Evo šta Arkanova prva žena Natalija zaista misli o Ceci

Privatna arhiva

 

„Nismo ni slutili šta nas čeka tog leta. Kasno uveče, brat i ja smo se vraćali sa DIF-a, gde smo tri puta nedeljno išli na plivanje. Znali smo da je nešto čudno, jer čim smo ušli u kuću, videli smo desetak putnih torbi koje stoje pored vrata. Pa, nije valjda da se opet selimo, pomislio sam. U tom momentu mama nam je histerično saopštila da odmah krećemo i da uzmemo šta nam je najpotrebnije. Paradoks je što smo kao deca voleli da slušamo Cecu. Uzeo sam vokmen sa Cecinom kasetom i moj album sa sličicama za Svetsko prvenstvo u fudbalu.“

Privatna arhiva

 

Deca su mislila da, kao i svakog leta, idu kod rodbine u Crnu Goru, ali su otišli u Beč, a zatim u Italiju. Tek tada su saznali da je majka napustila njihovog oca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti