Ne želi da se zna da je ovde: Arkanov sin se zbog nje tajno vratio u Srbiju, ovako Nikola danas izgleda (foto)

Ne želi da se zna da je ovde: Arkanov sin se zbog nje tajno vratio u Srbiju, ovako Nikola danas izgleda (foto)

Autor: | 19/07/2022

0

Arkanov sin u tajnosti se vratio u Srbiju (foto)

Nije tajna da je Željko Ražnatović Arkan sa pet žena dobio devetoro dece, a reklo bi se da je od svih „najglasniji” Vojin, koji se redovno oglašava na društvenim mrežama. Nedavno je na svom profilu „predstavio” brata blizanca Nikolu, sa kojim je zajedno proslavio rođendan.

Pročitajte: Ovu ženu je Arkan voleo pre Cece - Jedne noći spakovala je stvari i sa četvoro dece zauvek otišla (foto)

Instagram

 

Vojin, Nikola, Maša i Milena rođeni su u braku Natalije Martinović i Željka Ražnatovića, a posle razvoda roditelja sa majkom su napustili Srbiju i već niz godina žive u Americi.

U knjizi koju je posvetio svom ocu Vojin je pisao da su roditelji bili strogi, a on i brat su, osim što su trenirali razne sportske aktivnosti, pohađali i školu glume Mike Aleksića. Kasnije su u Americi završili fakultete i zaposlili se.

Pročitajte: Ceca ispunila svekrvinu veliku želju - Reči Arkanove majke i danas se pamte

Privatna arhiva

 

Godine 1997. Nikola se pojavio u Cecinom spotu za pesmu "Nevaljala".

Pročitajte: Da li su lepši od Veljka? Četvorica naslednika, a samo jedan očeva kopija - Ovo su sinovi Željka Ražnatovića Arkana koje niste videli (FOTO)

youtube printscreen

 

Nikola je poslednji put viđen u Beogradu 2015. godine, kada je došao na pomen svom ocu. Međutim, dobro upućeni tvrde da se pre nekog vremena tajno vratio u Srbiju, ali da ne želi da se za to zna.

Pročitajte: Vojin Ražnatović pokazao brata blizanca - Evo kako danas izgleda zavodnik iz Cecinog spota (FOTO)

Kurir printscreen

 

− Nikola se oženio sa Kaćom Sikimić, koja je od njega mlađa deset godina, a u aprilu 2019. dobili su ćerku. Žive u njenom stanu na Vračaru, a on nedaleko odatle ima stan koji mu je ostao od bake Slavke, Arkanove majke. Radi za jednu američku kompaniju i dobro zarađuje. Međutim, ne želi da se zna da je ovde, pa maksimalno izbegava medije ‒ preneo je objektiv.rs reči Nikolinog prijatelja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin