Jeleni neće biti lako: Posle indijske lepotice i okrutna sultanija opčinjena Đokovićem

Jeleni neće biti lako: Posle indijske lepotice i okrutna sultanija opčinjena Đokovićem

Autor: | 03/04/2021

1

Turska glumica, nesuđena teniserka...

„Đoković je pobedio. Sad mogu na spavanje. Laku noć!“ Ne postoji meč Novaka Đokovića koji je popularna turska glumica propustila, što često dokumentuje i na „Instagramu“. Hulja Avšar, jedna od najvećih zvezda sa Bosfora, veliki je fan prvog reketa planete. Vreme je da je bolje upoznamo.

Pročitajte: Novak Đoković doneo odluku koja je šokirala svet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hülya Avşar (@hulyavsr)

Da je nastavila da se bavi svojom prvom ljubavlju, plivanjem, danas bismo o njoj možda pričali kao o olimpijskoj šampionki u delfin-stilu ili kraulu. Ali, po završetku srednje škole i preseljenju u Istanbul, Hulja Avšar shvatila je da je interesuje nešto sasvim drugo. Za početak, sfera lepote. Sredinom osamdesetih je, umesto u bazenu, pobedila na takmičenju za „Beauty Queen“ Turske, posle čega se njeno lice našlo na svim naslovnim stranama u zemlji. Bavila se modom, čak je osnovala luksuzni brend, a danas pored njenog imena stoje tri zvanja: glumica, pevačica i poslovna žena. I ne krije svojih 57 godina. Štaviše, ponosno ih ističe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hülya Avşar (@hulyavsr)

Ko je pratio seriju „Kosem“, a gledali su je svi istinski fanovi turskih telenovela, odavno zna sve ovo što smo napisali u uvodnom delu. Hulja je tumačila jednu od glavnih uloga, sultaniju Safije, ženu Murata III. No, njena karijera traje već decenijama i do sada je igrala u sedamdesetak serija i filmova. Između projekata pred kamerama stigla je da objavi devet albuma i nekoliko hit singlova, da se dva puta uda i postane majka.

Pročitajte: Ćerke Merjem Uzerli su božanstvene, najnovije porodične fotografije oduševile svet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hülya Avşar (@hulyavsr)

Tri godine provela je u vezi sa biznismenom Sadetinom Saranom, nama poznatim po kratkoj romansi sa Eminom Jahović. Bila je sudija u muzičkim emisijama „Turska ima talenat“ i „The Voice“, osam godina uređivala je magazin kome je dala svoje ime „Hulya“, pisala je kolumne, a ako je verovati objavama na društvenim mrežama, njen idol je osnivač moderne turske države Kemal Ataturk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sadettinsaran

Hulja Avšar imala je sve uslove da postane teniska zvezda. Pre dvadeset godina pobedila je na amaterskom prvenstvu države, a i sada rado uzima reket u ruke. Često pravi selfije na terenu i sa pratiocima komentariše mečeve, uglavnom Novaka Đokovića, čiji je veliki fan. Obožava i Moniku Seleš, sa kojom je uspela da se slika dok je još igrala.

Pročitajte: Monika Seleš - Njegova smrt boli me više nego rana od noža

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hülya Avşar (@hulyavsr)

Prošle godine turska glumica zatalasala je Bosfor kada su je slikali sa bivšim suprugom Kajom Čilingirogluom na rođendanskoj zabavi njihove ćerke Zehre. Iako su se rastali 2005, ostali su u bliskim odnosima, a fotografima su ovom svečanom prilikom pozirali zagrljeni. Kada su ih pitali da li je strast možda ponovo buknula, oboje su se samo zagonetno osmehnuli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hülya Avşar (@hulyavsr)

 

Komentari (1)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Najnovije vesti