Opasno zaljubljena! Petra Divac izabrala, sa njim ide pred oltar FOTO

Opasno zaljubljena! Petra Divac izabrala, sa njim ide pred oltar FOTO

Autor: | 27/05/2023

0

Petra Divac je preko ušiju zaljubljena u svog izabranika Mihajla Veruovića, sa kojim je više od dve godine u vezi. Njihov odnos iz dana u dan postaje sve ozbiljniji i lepši, te se javnost neće iznenaditi ako uskoro budemo videli ćerku Ane i Vlada Divca u venčanici. Ali dok mladi par ne stane na ludi kamen, Petra je obeležila drugi lepi dan, a to je Mihajlov rođendan, uz niz fotografija i snimaka sa svojim dragim.

Instagram

 

Petra je izuzetno aktivna na društvenim mrežama i često na njima izjavljuje ljubav Mihajlu kako slikama tako i komentarima. Ljubav cveta kao prvog dana, a u nikada viđenim prizorima iz života mladog i lepog para vidi se da se baš dobro zabavljaju. Od letovanja do posećivanja skupih restorana, Petra i Mihajlo se trude da im svaki dan bude za pamćenje.

Pročitajte: Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena! Anina i Vladova ćerka više ne želi da ćuti - Na svojoj koži sam osetila probleme...

Instagram

 

Instagram

 

Petra je u čestitku uključila i pesmu Bijonse "Dangerously in Love" ("Opasno zaljubljena"), tako da su njene namere itekako jasne. Mihajlo, koji je student medicine, nije osvojio samo Petrino srce. Prema pisanju medija, u odličnim je odnosima i sa Anom i Vladom Divcem. Kako Petrini roditelji žele samo najbolje za nju, verovatno su kriterijumi za njenog izabranika izuzetno visoki, ali po svemu sudeći, Mihajlo je prošao svaki njihov test.

Pročitajte: Sreća posle teških dana - Petra Divac iza sebe ostavila incident sa Nišom, on joj je vratio osmeh na lice (foto)

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs mirko tabašević

Pročitajte još