Da li je otkrila previše usred emisije? Petra Divac prvi put progovorila o statusu svoje veze

Da li je otkrila previše usred emisije? Petra Divac prvi put progovorila o statusu svoje veze

Autor: | 01/12/2023

0

Dečko Petre Divac je njena najveća podrška

Petra Divac u poslednje vreme se spominje u kontekstu lepe akcije „Usvojeni za usvojene” koju je pokrenula u okviru fondacije svojih roditelja Ane i Vlada Divca, ali i ispunjenog emotivnog života koji cveta.

RTS

 
 

Petra se već neko vreme zabavlja sa Mihajlom Veruovićem, a ćerka Ane i Vlada Divca obožava da objavljuje njihove zajedničke fotografije.

Deluju srećno i zaljubljeno kao prvog dana i čini se da su nerazdvojni.

Pročitajte: Ana Divac prvi put o biološkim roditeljima ćerke Petre - Učila sam je da im bude zahvalna, posebno majci

Iako se Petra ne stidi da pokazuje dečka na društvenim mrežama, nije nikad govorila o njemu u svojim medijskim nastupima. To se desilo danas i saznali smo kakav je zapravo dečko Petre Divac.

Instagram

 

- Bila mi je jako vazna njegova podrška. Pitala sam ga kako njemu zvuči ceo ovaj projekat Usvojeni za usvojene. Mi živimo zajedno i sve delim sa njim, tako da me on usmerava. On me zaista dobro poznaje i znam da će iskreno da mi kaže, velika mi je podrška - rekla je Petra Divac za Blic TV.

Sada smo saznali da Petra i njen izabranik žive zajedno. Sada je samo pitanje vremena kada će se golupčići odlučiti na sledeći korak i svoju ljubav krunisati brakom.

Instagram

 

Mihajlo, koji je student medicine, nije osvojio samo Petrino srce. Prema pisanju medija, u odličnim je odnosima i sa Anom i Vladom Divcem.

Kako Petrini roditelji žele samo najbolje za nju, verovatno su kriterijumi za njenog izabranika izuzetno visoki, ali po svemu sudeći, Mihajlo je prošao svaki njihov test.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još