Tajanstvena udaja, ljubav koja ne prestaje i radosne vesti: Ivana Korab trudna

Tajanstvena udaja, ljubav koja ne prestaje i radosne vesti: Ivana Korab trudna

Autor: | 14/10/2020

0

Prelepa manekenka Ivana Korab je trudna. Svoje prvo dete očekuje početkom sledeće godine, a odlučila je da se porodi u Beogdu.

Svoju karijeru godinama je gradila u Los Anđelesu, ali već neko vreme boravi u Srbiji, gde je i saznala radosne vesti.

Pročitajte: Ivana Korab se tajno udala po drugi put, a njen skupoceni prsten ostavlja bez daha (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on Oct 7, 2020 at 2:27am PDT


- Ivani su ovo najlepši dani u životu. Mnogo je srećna jer je neko ko voli decu i oni je čine detinjastom. Vezana je za svoje bratance, a kada je saznala da je u drugom stanju, skakala je od zadovoljstva. Vešto krije da je u drugom stanju jer ne želi da se u medijima o tome piše. Posle prvog braka se opekla govoreći o privatnom životu i sada vešto skriva sve što nema veze sa poslom. Njena udaja nije bila toliko pompezna, ali je htela da bude samo za najbliže. Dete će doći kao kruna ljubavi. Jedva čeka da postane majka. Već sada gleda garderobicu i stvari za bebe. Sve pažljivo bira i mnogo je ushićena. Bebu će skroz razmaziti. Već priča o tome - kaže za “Blic” izvor blizak manekenki.

Ivana Korab trudna je i srećna. Svoj drugi brak ne promoviše javno, ali u ljubavi uživa. Ujedno u Beogradu gradi i nove poslovne uspehe. Manekenka otvara restoran zdrave hrane u svom rodnom gradu.

Pročitajte: Ivana Korab - I pored razvoda verujem u ljubav, ona je smisao života

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on Oct 2, 2020 at 1:37am PDT

- Ivana je otvorila restoran sa zdravom hranom, jer je videla da je u tome budućnost, da su se mnogi posvetili zdravim životnim navikama. Takođe, kao ljubitelj mode i neko ko ima iskustva u tom svetu, ali i osoba koja posvećuje pažnju treniranju i da je stalno fizički aktivna, otvorila je i radnju sa sportskom opremom. Sada dok je u drugom stanju manje se bavi poslom, ali ima tim ljudi koji vodi računa da to ne trpi - dodao je izvor blizak manekenki.

Po širokom osmehu koji ima na licu, reklo bi se da je srećnija nego ikada. Ipak, radosnu vest nije potvrdila ni demantovala.

- Hvala, ali morate da me razumete, ne želim ništa da govorim o tome. - rekla je za "Blic".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on Aug 28, 2020 at 2:03am PDT

Ovakva izjava potpuno je u skladu sa odlukom manekenke, da posle prvog braka, koji se nije završio srećno, ne deli previše svoje intime.

‒ Ne pričam o privatnom životu ‒ sa širokim osmehom je rekla Ivana. ‒ Opekla sam se. Previše ličnih stvari delim sa pratiocima na „Instagramu“ i negde sam rekla da će to biti jedina stvar koju ću zadržati za sebe.  - istakla je za "Kurir TV" kada je govorila o svom drugom braku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović/Gloria, Instagram