Prelepa trudnica Ivana Korab otkrila pol bebe!

Prelepa trudnica Ivana Korab otkrila pol bebe!

Autor: | 14/11/2020

0

Manekenka Ivana Korab, bila je i ostala izuzetno interesantna javnosti, pre svega zbog svoje harizme i šarma, ali i svoje tajanstvenosti. Svoju intimu, krila je vešto, jer se kako i sama kaže jednom "opekla", pa je vest o njenoj trudnoći mnoge iznenadila.

Sa svojim suprugom, Ivana se, kako kaže u ispovesti za magazin "Story" upustila u proces vantelesne oplodnje, a bebu očekuju krajem januara.

Pročitajte: Tajanstvena udaja, ljubav koja ne prestaje i radosne vesti - Ivana Korab trudna

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Korab (@ivanakorab)

- Sada ulazim u sedmi mesec, a doktor mi je rekao da već od kraja januara mogu da se pripremam. Od silnog posla i ne stižem da mislim o tome kako se osećam, mada, osim mučnina, još uvek nemam nikakvih smetnji - otkriva manekenka koja ima i svoj biznis, kome je izuzetno posvećena.

Ivana Korab otkrila je pol bebe, a sa suprugom, sa kojim se pre dve godine venčala u tajnosti, još vodi "borbu" oko imena.

Pročitajte: Ivana Korab se tajno udala po drugi put, a njen skupoceni prsten ostavlja bez daha (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Korab (@ivanakorab)

- Znamo da je dečak. Mnogi su prokomentarisali da sam ja prava mama za dečaka mada je meni samo bitno da je beba zdrava i da je sve kako treba. Svakako želim i dečaka i devojčicu - kaže mlada preduzetnica i dodaje da ime za sina još nisu odabrali.

- Tu još traje borba, imamo uži izbor, ali sva imena koja sam ja predložila su internacionalna i neobična, dok su predlozi oca moje bebe više tradicionalna. Mislim da ćemo morati da sačekamo da se rodi naša bebica pa da vidimo koje mu ime najviše stoji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović, Instagram