Ivana Korab ponovo trudna, otkrila pol bebe i intimne detalje: Zbog bolesti mog supruga morali smo to da uradimo... VIDEO

Ivana Korab ponovo trudna, otkrila pol bebe i intimne detalje: Zbog bolesti mog supruga morali smo to da uradimo... VIDEO

Autor: | 13/12/2022

0

Trudna Ivana Korab

Ivana Korab ponovo je u drugom stanju. Poznata manekenka čeka drugo dete, pa je tim povodom sa suprugom organizovala malo slavlje na kome su otkrili pol bebe.

Ivana ponovo čeka dečaka, a u opisu videa koji je podelila na Instagramu otkrila je da se i ovoga puta podvrgla vantelesnoj oplodnji.

„Mislim da većina vas zna da sam morala da radim vantelesnu oplodnju (VTO) jer je moj suprug imao hodgkinovu bolest pre više od dvadeset godina. Kao što smo Matea dobili, isto tako smo i sada sa novim bebironom. Zbog njegove preležane bolesti, zbog toga što imamo više od 35 godina, prosto sam smatrala da je obavezno da uradim prenatalni test koji može da pokaže veliki spektar ozbiljnih i fatalnih anomalija. Naravno, uz test smo dobili i pol deteta i napravili kliše američku predstavu, al' kao i sve romantične komedije koje gledamo, jer znamo da će kraj biti srećan i da će nam staviti osmeh na lice, tako i ovo... prosto je nemoguće da ti srce ne zaigra. Hvala svima koji su me podržavali i bodrili na ovom putu koji nije nimalo lak“, napisala je Ivana.

Pročitajte: Kad vidite u čemu vežba Ivana Korab priznaćete da obmanjujete sebe (video)

Bojana Doganjić

 

Ivana nikada nije krila koliko je bio težak njen put do majčinstva. Sina Matea dobila je posle treće vantelesne oplodnje. Svoja iskustva na tu temu rado deli sa drugim ženama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin