Brajan Ostin Grin kipti od besa: Megan Foks upoznala decu sa novim dečkom

Brajan Ostin Grin kipti od besa: Megan Foks upoznala decu sa novim dečkom

Autor: | 15/10/2020

0

Novi dečko Megan Foks upoznao je njeno troje dece, što se smatra ozbiljnim korakom u njihovoj vezi. Glumica ima troje dece iz braka sa glumcem Brajanom Ostinom Grinom.

- Megan je smatrala da je to prirodan korak, stvari u vezi postaju ozbiljne. To više nije samo strast i došao je trenutak da Mašin Gan Keli upozna njenu decu. - rekao je izvor blizak glumici za "People!"

Pročitajte: Megan Foks na stubu srama - Zanemela pred postupkom svog supruga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Aug 5, 2020 at 5:57am PDT

Tokom leta Megan i Keli dali su prvi zajednički intervju, u kome su jedno drugo nazvali srodnom dušom, pa je njegov ulazak u porodicu potpuno prirodna stvar. Ipak, to nije prijalo još uvek zakonitom suprugu Megan Foks, koji se nadao da za njihov brak još uvek ima šanse.

Megan je tokom intervjua rekla da su ona i njen dečko dva dela jedne duše, a da u prilog tome govore i njihove natalne karte koje se poklapaju. Megan svoju ljubav ne krije iako je još uvek u zakonskom braku, sa druge strane njen suprug i dalje se nada pomirenju.

Pročitajte: Iznenadiće vas kako izgleda reper zbog koga je Megan Foks ostavila Brajana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly) on Sep 25, 2020 at 5:34pm PDT

- Imali smo divnu petnaestogodišnju vezu, imamo troje dece, mnogo toga smo prošli zajedno. - rekao je on.

- Trenutno nam se putevi mimoilaze, a ona je na svom putu srećna. Važno je da je brižna prema deci i da ima majčinsku odgovornost - rekao je glumac o svojoj suprugi.

Ipak, s obzirom na ljubav koju oseća prema njoj, nije mu sve jedno što je novi dečko Megan Foks sada blizak sa njegovom decom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram