Megan Foks na stubu srama: Zanemela pred postupkom svog supruga

Megan Foks na stubu srama: Zanemela pred postupkom svog supruga

Autor: | 06/08/2020

0

Razvode se Megan Foks i Brajan Ostin Grin, jer je lepa glumica na brak dug deceniju tačku stavila preljubom. Već neko vreme šuška se o trzavicama u braku poznatog para, a kako strani mediji navode on je kap koja je prelila čašu. Naime, Megan Foks već neko vreme ne skriva svoju vezu sa tridesetogodišnjim reperom Mašin Ganom Kelijem.

Iako papiri za razvod nisu zvanično potpisani, Megan je na svom "Instagramu" podelila fotografiju sa novim dečkom, a u opisu je napisala:

- Dečko toliko lep, da boli. Moje srce je tvoje.

Pročitajte: Iznenadiće vas kako izgleda reper zbog koga je Megan Foks ostavila Brajana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Aug 5, 2020 at 5:57am PDT


Nakon ovog postupka usledio je brutalan odgovor njenog, još uvek supruga, Brajana. Koji je objavio fotografije njihove dece ispod koje je napisao.

- Momci toliko lepi, da boli. Moje srce je vaše.

Pročitajte: Brajan Ostin Grin potpuno slomljen - Moj košmar nagovestio je razvod

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on Aug 5, 2020 at 9:16am PDT


Nakon ovog postupka, Brajan je dobio podršku brojnih fanova, koji su osudili postupak Megan Foks. Svi su se složili da su deca prioritet i da im je u trenutku raspada porodice, posebno neophodna majčinska ljubav i podrška.

Da je Brajanova poruka ostavila snažan utisak i na Megan pokazalo se kada je ispod fotografije sa svojim momkom ukinula komentare.

Kada su prve paparaco fotografije Mašina i Megan objavljene, Brajan se oglasio tim povodom.

– Ružno sam sanjao da se moja supruga, koja je tri nedelja bila odsutna zbog snimanja novog projekta, vratila kući i rekla da želi razvod. Prepričao sam ga Megan, ali ona je tvrdila da je sve to samo ružan san i da je sve u redu. Ipak kada se vratila sa snimanja, nije bila baš svoja. Bila je hladna i bilo je jasno da se nešto događa. Dao sam joj malo vremena, misleći kako je sve to zbog puta i promene okoline – rekao je Brajan Ostin Grin prilikom javljanja u emisiju „With Brian Austin Green“, a potom je i otkrio da mu je supruga onda saopštila da želi razvod.

Razvode se Megan Foks i Brajan i to nakon što je ona prva odlučila da na njihovu decenijsku ljubav stavi tačku.

Pročitajte: Ništa od razvoda - Megan Foks i Brajan Ostin Grin stavili tačku na glasine (foto)

– Rekla je da se vratila kao potpuno druga osoba, da je na snimanju shvatila kako joj sloboda prija i kako bi želela da sve prekine. Bio sam ljut i šokiran, ali pokušao sam da ostanem pribran jer nije ona kriva što se tako oseća. Na kraju, ipak je bila potpuno iskrena sa mnom – jadao se četrdesetšestogodišnji glumac.

Iako veoma povređen, glumac se trudio da zaštiti Megan, od kada su potvrdili glasine o razvodu. Međutim, ona je zaboravila na svoju najvažniju ulogu, majke, a njega je to posebno zabolelo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti